Zoeken
Blog
Moon Maandag #22

Moon Maandag #22

Deze 22e Moon Maandag is alweer de laatste van 2022. Wat is het jaar omgevlogen! Hoewel er deze maand geen nieuwe boeken verschijnen, hebben we weer genoeg leuke dingen te delen! Zo hebben we nieuwtjes over onze auteurs, geven we cadeautips, zijn er leuke (win)acties en geven we vast een voorproefje voor 2023. Lees gauw verder! Lees meer »

Lezen of kijken?

Lezen of kijken?

We houden natuurlijk ontzettend van boeken, maar genieten ook van een fijne film of serie op z'n tijd. Met een boekverfilming voorzie je in beide behoeften! We hebben eens op een rijtje gezet welke van onze boeken nou eigenlijk verfilmd zijn. Perfect voor in de Kerstvakantie! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Q&A socials

Vraag maar raak Vrijdag - Q&A socials

Voor deze Vraag maar raak Vrijdag leek het ons leuk om vragen van jullie allemaal te beantwoorden. We hebben op onze socials een oproepje geplaatst voor vragen, en daar is dit artikel uit voortgekomen! Lees meer »

Moon Maandag #21

Moon Maandag #21

Terwijl we de allerlaatste maand van het jaar naderen, is het ook weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer genoeg nieuwtjes die we graag met jullie delen! Niet alleen verschenen er in november drie nieuwe boeken, maar ook is het Moon-team uitgebreid met een nieuwe stagiaire. Verder hadden we de presentatie van onze nieuwe jaarplannen (waar we vast een klein voorproefje van zullen geven), én we vertellen je vast iets over een toffe actie die er in december aan zit te komen. Ben je al benieuwd geworden? Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Eline

Vraag maar raak Vrijdag - Eline

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag maken jullie kennis met Eline: sinds deze maand de tweede stagiaire bij Moon. Lees meer »

Moon Maandag #20

Moon Maandag #20

Het is alweer tijd voor de twintigste Moon Maandag! Ook dit keer hebben we weer een hoop leuke dingen te delen. Zo zijn er drie mooie boeken verschenen én er komt een speciale Netflix-editie van een van onze titels aan. Verder waren Luna en Esther op de Buchmesse in Frankfurt en vond de feestelijke boekpresentatie van Fabulant plaats. Genoeg reden om verder te lezen dus! Lees meer »

Moon Maandag #19

Moon Maandag #19

Inmiddels is het alweer herfst én is het weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer een hoop nieuwtjes te delen. Niet alleen zijn er maar liefst zes boeken verschenen, waarvan één thema-titel voor de Week Tegen Pesten, ook zijn we aanwezig geweest bij het BoekTok Live evenement in het Literatuurmuseum in Den Haag. En het is weer tijd voor een gloednieuwe kleurwedstrijd (dat rijmt 😉). Benieuwd geworden? Lees gauw verder! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Adriënne

Vraag maar raak Vrijdag - Adriënne

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag maken jullie kennis met Adriënne: de tijdelijke vervangster van onze redacteur Nina. Lees meer »

1 2 3 ... 7 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws