Zoeken
Blog
Moon YA Fantasy Contest: deze tips helpen jou verder op weg!

Moon YA Fantasy Contest: deze tips helpen jou verder op weg!

Ben jij al druk bezig met jouw inzending voor de Moon YA Fantasy Contest? Of je nu al aan het schrijven bent of nog wel wat hulp kunt gebruiken, deze tips maken jouw manuscript gegarandeerd beter! Lees meer »

Moon Maandag #32

Moon Maandag #32

Het is alweer de allerlaatste maandag van de maand en dus is het tijd voor een nieuwe Moon Maandag. We hebben weer ontzettend leuke nieuwtjes voor jullie én er zijn ook nog eens supertoffe boeken uitgekomen deze maand! Lees meer »

Wat verschijnt er in oktober

Wat verschijnt er in oktober

Een nieuwe maand betekent natuurlijk nieuwe boeken. Deze maand zijn het er drie en is er voor elke leeftijd was wils. Lees dus gauw verder! Lees meer »

Moon Maandag #31

Moon Maandag #31

Het is officieel herfst en dat betekent ook dat we het einde van september naderen. Het was weer een maand met veel gloednieuwe boeken en toffe nieuwtjes die we graag nog even voor je uitlichten. Lees gauw verder! Lees meer »

Boekenweek voor jongeren 2023: deze evenementen mag je niet missen!

Boekenweek voor jongeren 2023: deze evenementen mag je niet missen!

Het is weer tijd voor de Boekenweek van Jongeren! Vanavond wordt deze officieel afgetrapt met de uitreiking van het Beste Boek voor Jongeren 2023 in Utrecht. Speciaal voor deze Boekenweek zijn er door heel Nederland allerlei toffe evenementen georganiseerd en wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet. Lees meer »

Back to School ready met de gaafste boeken van Moon!

Back to School ready met de gaafste boeken van Moon!

Telefoon opgeborgen in het telefoonhotel, etui volgeladen met nieuwe pennen en potloden en alle boeken weer netjes gekaft? Check! Het nieuwe schooljaar is nu toch echt weer begonnen, maar gelukkig zijn daar de allerleukste boeken van Moon! Met dit mooie lijstje kun je lekker ontspannen na al die rekensommen, spellingtoetsen en natuurkundepractica. Lees meer »

Moon Maandag #30

Moon Maandag #30

Er resten nog maar een paar dagen van augustus en het is weer tijd voor Moon Maandag. Vorige keer kondigde Mari-Lucia haar vertrek aan en dus komt deze gloednieuwe editie van mij; Marloes. Ik ben de nieuwe redactiestagiaire bij Moon en zal het komende halfjaar verschillende leuke taken op me nemen waaronder het schrijven van deze toffe maandupdate. De 30e editie zit bomvol leuke nieuwtjes en boekentips dus lees gauw verder!                       Lees meer »

Moon Maandag #29

Moon Maandag #29

Het afgelopen halfjaar is als een sneltrein aan ons voorbij gevlogen. Vandaag is het alweer tijd voor de 29e editie van de Moon Maandag blog. Tevens is het voor mij (Mari-Lucia) als stagiaire ook gelijk de laatste editie die ik zal schrijven. Maar voor ik vertrek heb ik nog een heleboel om met jullie te delen! Lezen jullie gauw mee? 😉 Lees meer »

1 2 3 ... 10 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws