Zoeken
Blog
Moon Maandag #27

Moon Maandag #27

De maand mei is weer voorbij gevlogen! Maar… ook deze maand hebben wij weer alles op alles gezet zodat er weer twee geweldige, nieuwe en speciale titels verschenen, waar jullie volop van kunnen genieten! In deze nieuwe editie van onze Moon Maandag blog delen wij naast de twee fantastische titels van deze maand ook weer leuke nieuwtjes. Doorlezen maar! 😉 Lees meer »

Moon Maandag #26

Moon Maandag #26

Ben jij nog op zoek naar een leuk boek om te lezen in de meivakantie? Dan ben je hier aan het goede adres! In deze nieuwe editie van onze Moon Maandag blog delen wij weer veel leuke nieuwtjes en ontdek je een aantal geweldige titels die deze maand zijn verschenen. Dus…aarzel niet en lees gauw verder! 😉 Lees meer »

Interview met illustrator Sophie Pluim over 'Lang leve Jane'

Interview met illustrator Sophie Pluim over 'Lang leve Jane'

Een tijdje geleden hebben we jullie de cover van ‘Lang leve Jane’ laten zien, en wat is hij tof geworden! Deze fantastische cover is gemaakt door illustrator Sophie Pluim. We hebben Sophie wat vragen gesteld over het maken van het omslag, en willen haar antwoorden graag met jullie delen! Lees meer »

Interview met bestsellerauteur Estelle Maskame over haar 'DIMILY-trilogie'

Interview met bestsellerauteur Estelle Maskame over haar 'DIMILY-trilogie'

Estelle Maskame was pas 13 jaar oud toen zij al het hart wist te veroveren van vele jonge lezers! Lees meer »

Writers Wednesday: Estelle Maskame

Writers Wednesday: Estelle Maskame

Het is alweer april. Hoog tijd voor een van onze auteurs om weer een aantal vragen te beantwoorden. In deze editie hebben wij niemand minder dan Estelle Maskame vragen mogen stellen. 13 april verschijnt haar succesvolle DIMILY-serie in een nieuw jasje bij Moon. Lees meer »

Moon Maandag #25

Moon Maandag #25

Leuk dat je even de tijd neemt om alweer de 25e editie van onze Moon Maandag blog te lezen! Dit keer weer vol met leuke nieuwtjes. Niet alleen verscheen er deze maand een nieuw boek, maar ook vond de kinderboekenbeurs in Bologna plaats. Verder hebben wij leuk nieuws over de trilogie van Estelle Maskame en is het alweer het einde van de kleurwedstrijd. Kortom genoeg om te lezen! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag – Q&A Instagram

Vraag maar raak Vrijdag – Q&A Instagram

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag! Vandaag geeft redactiestagiaire Mari-Lucia antwoord op alle vragen die jullie gesteld hebben via Instagram. Lees meer »

Moon Maandag #24

Moon Maandag #24

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het jaar. In de vorige blog heeft stagiaire Esther afscheid van jullie genomen. Ik (Mari-Lucia) neem het stokje van Esther over en ben sinds begin februari de nieuwe stagiaire van Moon. Ik heb er enorm veel zin in en kijk ernaar uit om mee te werken bij Moon en álles te leren! Ik sta te popelen om blogs vol met leuke nieuwtjes voor jullie te schrijven, dus laten we maar meteen beginnen! Lees meer »

1 2 3 ... 8 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws