Zoeken
Blog
Moon Maandag - #16

Moon Maandag - #16

Het is over twee dagen juni. Ik herhaal: Het is over twee dagen juni! Wat betekent dat het bijna officieel zomer is. (I know, het duurt nog even, maar ik kan niet wachten op lange zomeravonden in de tuin met een goed boek 😊.) En niet geheel onbelangrijk: Het is weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag. We hebben de afgelopen maand niet stilgezeten. Zo zijn er maar liefst vijf nieuwe boeken verschenen, is het Rima Orie-maand op @moonyoungadult én hebben we de 1000 volgers gehaald op TikTok. Feest!  Lees meer »

Moon Maandag - #15

Moon Maandag - #15

En toen was het mei! Vinden jullie ook niet dat dit jaar supersnel gaat? Een nieuwe maand betekent dat het alweer tijd is voor een nieuwe Moon Maandag. In deze nieuwe Moon Maandag vertel ik je alles over de vier nieuwe boeken die afgelopen maand zijn verschenen, kunnen jullie al je creativiteit kwijt in een nieuwe kleurwedstrijd en is Moon jarig! Hoera! Lees meer »

Moon Maandag - #14

Moon Maandag - #14

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer dit weekend? Ik word altijd een stuk vrolijker van de zon. Oké, wel een uurtje minder slaap, maar gelukkig is het in de avond een stuk langer licht. Over naar nog meer zonnig nieuws! Afgelopen maand zijn er twee hele mooie, nieuwe boeken bij ons verschenen, hebben Luna en Nina een boekentrip gemaakt naar de Bologna Children’s Book Fair en staat er binnenkort weer een nieuwe kleurwedstrijd klaar. Benieuwd? Lees dan snel verder! Lees meer »

Moon Maandag - #13

Moon Maandag - #13

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het nieuwe jaar. We laten (hopelijk) het koude weer achter ons en gaan heerlijk richting de lente 😊. In de vorige blog heeft Renée afscheid genomen. Ik (Manuela) neem het stokje van Reneé over en ben sinds februari de nieuwe stagiaire van Moon. Megaspannend, maar ik heb ook superveel zin om alles over het uitgeversvak te leren en mee te werken aan alle gave projecten. In februari zijn er vier hele mooie boeken verschenen, is bekendgemaakt dat drie van onze boeken op de Kinderjury-tiplijst staan (woohoo!) en hebben we nog steeds heel veel mooie actieprijzen lopen.  Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Manuela

Vraag maar raak Vrijdag - Manuela

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze nieuwe stagiaire kennen! Lees meer »

Moon Maandag - #12

Moon Maandag - #12

Het is weer tijd voor de eerste Moon Maandag van het nieuwe jaar en meteen ook mijn laatste blog! Wat is de tijd snel gegaan… Ik heb het ongelofelijk naar mijn zin gehad hier en ik draag het stokje vanaf morgen over aan Manuela, die een ongelofelijk leuke stage tegemoet gaat! Maar weer over op de echt belangrijke nieuwtjes 😉. In januari verschenen er geen boeken bij ons maar toch kunnen we weer een paar leuke nieuwtjes delen van de afgelopen maand, blikken we vooruit én hebben we vooral heel veel mooie actieprijzen lopen nu! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Renée

Vraag maar raak Vrijdag - Renée

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze stagiaire Renée kennen! Lees meer »

Moon Maandag - #11

Moon Maandag - #11

Hoi! Heeft iedereen fijn kunnen genieten van de kerst? 2021 is voorbijgevlogen en dus is het hoog tijd om weer even terug te blikken op het afgelopen jaar. We zijn in februari begonnen met de maandelijkse Moon Maandag, dus hoe sluiten we het jaar beter af dan met de elfde editie van deze nieuwsrubriek met daarin onze hoogtepunten van 2021?! Lees meer »

« 1 2 3 ... 7 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws