Zoeken
Interview met bestsellerauteur Estelle Maskame over haar 'DIMILY-trilogie'
Estelle Maskame was pas 13 jaar oud toen zij al het hart wist te veroveren van vele jonge lezers!

Interview met bestsellerauteur Estelle Maskame over haar 'DIMILY-trilogie'

Gepubliceerd op 11 april, 2023 om 16:52, aangepast op 24 april, 2023 om 09:40

Haar DIMILY-trilogie werd in een mum tijd een succes in Amerika en werd daarna ook nog eens vertaald in meer dan 10 verschillende talen. Zo ook in het Nederlands bij Moon YA! 

Nu is er een prachtige nieuwe omslag voor de Nederlandse edities van deze  geweldige boekenserie en zal de gehele trilogie vanaf deze maand weer volop verkrijgbaar zijn in elke (online) boekhandel. 😍

Maar dat is nog niet alles … Als kers op de taart mochten wij Estelle Maskame ook interviewen om haar wat vragen te stellen over de DIMILY-serie!

Benieuwd? Lees dan gauw verder… Ennuh mocht je nog meer willen weten? Lees dan ook onze Writers Wednesday waarin Estelle nog wat andere vragen voor ons beantwoordde 😊.

 

Voor de nieuwe editie van de DIMILY-serie hebben wij het omslag veranderd. Welke van alle DIMILY-covers is jouw favoriet?

Het originele omslagontwerp zal waarschijnlijk altijd mijn favoriet blijven, aangezien het zo herkenbaar is en mijn lezers ervan zijn gaan houden de afgelopen jaren!

Wat is volgens jou het geheim achter de DIMILY-serie?

Het heeft een leuke zomerse setting en speelt zich af in verschillende toffe steden. Ook zit het vol met drama en verboden liefde, dat is iets waar lezers van houden!

Waarom denk je dat het boek zoveel harten wist te veroveren van lezers?

Voor veel lezers was DIMILY een van de eerste boeken die zij ooit lazen en hun liefde voor lezen is daardoor ontstaan.  

Sinds het moment dat de trilogie op Wattpad stond, lazen er al veel mensen mee. Op een bepaald moment zelfs vier miljoen mensen! Heb je ooit een soort van druk gevoeld? En als je dit voelde, hoe ging je met die druk om?

Ik heb me altijd gericht op schrijven puur voor mijn eigen plezier, dus ik heb nooit de druk gevoeld om meer lezers te werven online. Dat was slechts een bonus!

Stel je voor dat het verhaal van Tyler en Eden op een dag verfilmd wordt, wie zou jij dan het liefst de hoofdrollen zien spelen?

Ik heb altijd voor me gezien dat Drew Roy en Selena Gomez de hoofdrollen zouden spelen, maar zij zijn natuurlijk al een stuk ouder, dus ik denk dat het hoog tijd is om opnieuw na te denken over mijn droom-cast!

Laatst schreef je op Twitter dat DIMILY in 2023 twaalf jaar bestaat. Hoe kijk je terug op de afgelopen twaalf jaar?

Het is een bijzondere reis geweest! DIMILY heeft mijn leven veranderd. Ik heb een droombaan als fulltime auteur en ik ben er ontzettend gelukkig mee dat ik elk jaar nieuwe boeken voor mijn lezers kan publiceren.

Hoe zou je de boeken omschrijven in één zin, voor lezers die het verhaal van Tyler en Eden nog moeten ontdekken?

Bereid je voor op een wilde rit!

Auteurs
Auteur: Estelle Maskame

Estelle Maskame begon op haar dertiende met schrijven aan de #DIMILY-trilogie. Ze publiceerde via Wattpad en bouwde een schare fans op van meer dan vier miljoen lezers. Nu is ze vierentwintig jaar en een fenomeen. Ze schreef vele YA-boeken, reist de hele wereld over en heeft ruim 150.000 volgers op Twitter.

Boeken
Estelle Maskame - Did I Mention I Love You?
Estelle Maskame

Het eerste deel van de heerlijke #DIMILY-trilogie

Estelle Maskame - Did I Mention I Need You?
Estelle Maskame

Het tweede deel van de verrukkelijke #DIMILY-trilogie

Estelle Maskame - Did I Mention I Miss You?
Estelle Maskame

Het derde en laatste deel van de onvergetelijke #DIMILY-trilogie

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws