Zoeken
Blog
Moon Maandag #19

Moon Maandag #19

Inmiddels is het alweer herfst én is het weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer een hoop nieuwtjes te delen. Niet alleen zijn er maar liefst zes boeken verschenen, waarvan één thema-titel voor de Week Tegen Pesten, ook zijn we aanwezig geweest bij het BoekTok Live evenement in het Literatuurmuseum in Den Haag. En het is weer tijd voor een gloednieuwe kleurwedstrijd (dat rijmt 😉). Benieuwd geworden? Lees gauw verder! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Adriënne

Vraag maar raak Vrijdag - Adriënne

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag maken jullie kennis met Adriënne: de tijdelijke vervangster van onze redacteur Nina. Lees meer »

Moon Maandag #18

Moon Maandag #18

Het is alweer augustus en het nieuwe schooljaar gaat alweer bijna van start! Hebben jullie allemaal een lekkere zomer(vakantie) gehad? In de vorige blog, van juni, nam Manuela afscheid, en vanaf deze maand is het de beurt aan mij (Esther) om jullie te voorzien van alle nieuwtjes over de boeken en de uitgeverij. Komende zes maanden loop ik namelijk stage bij Moon, ik kijk er ontzettend naar uit. In juli en augustus zijn er twee mooie boeken verschenen, hebben we ontzettend leuke merchandise binnengekregen, zijn er weer toffe winacties en er zijn nog meer nieuwtjes! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Esther

Vraag maar raak Vrijdag - Esther

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze nieuwe stagiaire kennen! Lees meer »

Moon Maandag - #17

Moon Maandag - #17

Het is tijd voor een nieuwe Moon Maandag en gelijk mijn laatste blog! Wat zijn deze maanden hard gegaan, maar wat heb ik het ongelofelijk naar mijn zin gehad 😊. Time flies when you’re having fun is wat ze zeggen toch? Over naar het nieuws dat ik met jullie ga delen! Zo zijn er twee nieuwe boeken verschenen, zijn we naar de boekpresentatie van In het vervloekte hart geweest, kun je dat boek samen met ons lezen + te gekke prijzen winnen  én staat er binnenkort weer een nieuwe kleurwedstrijd klaar! Genoeg redenen om door te lezen! Lees meer »

Moon Maandag - #16

Moon Maandag - #16

Het is over twee dagen juni. Ik herhaal: Het is over twee dagen juni! Wat betekent dat het bijna officieel zomer is. (I know, het duurt nog even, maar ik kan niet wachten op lange zomeravonden in de tuin met een goed boek 😊.) En niet geheel onbelangrijk: Het is weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag. We hebben de afgelopen maand niet stilgezeten. Zo zijn er maar liefst vijf nieuwe boeken verschenen, is het Rima Orie-maand op @moonyoungadult én hebben we de 1000 volgers gehaald op TikTok. Feest!  Lees meer »

Moon Maandag - #15

Moon Maandag - #15

En toen was het mei! Vinden jullie ook niet dat dit jaar supersnel gaat? Een nieuwe maand betekent dat het alweer tijd is voor een nieuwe Moon Maandag. In deze nieuwe Moon Maandag vertel ik je alles over de vier nieuwe boeken die afgelopen maand zijn verschenen, kunnen jullie al je creativiteit kwijt in een nieuwe kleurwedstrijd en is Moon jarig! Hoera! Lees meer »

Moon Maandag - #14

Moon Maandag - #14

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer dit weekend? Ik word altijd een stuk vrolijker van de zon. Oké, wel een uurtje minder slaap, maar gelukkig is het in de avond een stuk langer licht. Over naar nog meer zonnig nieuws! Afgelopen maand zijn er twee hele mooie, nieuwe boeken bij ons verschenen, hebben Luna en Nina een boekentrip gemaakt naar de Bologna Children’s Book Fair en staat er binnenkort weer een nieuwe kleurwedstrijd klaar. Benieuwd? Lees dan snel verder! Lees meer »

« 1 2 3 4 ... 8 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws