Zoeken
Blog
Moon Maandag #24

Moon Maandag #24

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het jaar. In de vorige blog heeft stagiaire Esther afscheid van jullie genomen. Ik (Mari-Lucia) neem het stokje van Esther over en ben sinds begin februari de nieuwe stagiaire van Moon. Ik heb er enorm veel zin in en kijk ernaar uit om mee te werken bij Moon en álles te leren! Ik sta te popelen om blogs vol met leuke nieuwtjes voor jullie te schrijven, dus laten we maar meteen beginnen! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag – Mari-Lucia

Vraag maar raak Vrijdag – Mari-Lucia

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze nieuwe stagiaire Mari-Lucia kennen! Lees meer »

Moon Maandag #23

Moon Maandag #23

Tijd voor de allereerste Moon Maandag van 2023 en tegelijkertijd voor mijn laatste blog als stagiaire. Wat zijn die maanden omgevlogen! Naast dat ik kan terugkijken op een superleuke en leerzame periode, heb ik ook weer toffe nieuwtjes te delen! Lezen jullie mee? Lees meer »

Moon Maandag #22

Moon Maandag #22

Deze 22e Moon Maandag is alweer de laatste van 2022. Wat is het jaar omgevlogen! Hoewel er deze maand geen nieuwe boeken verschijnen, hebben we weer genoeg leuke dingen te delen! Zo hebben we nieuwtjes over onze auteurs, geven we cadeautips, zijn er leuke (win)acties en geven we vast een voorproefje voor 2023. Lees gauw verder! Lees meer »

Lezen of kijken?

Lezen of kijken?

We houden natuurlijk ontzettend van boeken, maar genieten ook van een fijne film of serie op z'n tijd. Met een boekverfilming voorzie je in beide behoeften! We hebben eens op een rijtje gezet welke van onze boeken nou eigenlijk verfilmd zijn. Perfect voor in de Kerstvakantie! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Q&A socials

Vraag maar raak Vrijdag - Q&A socials

Voor deze Vraag maar raak Vrijdag leek het ons leuk om vragen van jullie allemaal te beantwoorden. We hebben op onze socials een oproepje geplaatst voor vragen, en daar is dit artikel uit voortgekomen! Lees meer »

Moon Maandag #21

Moon Maandag #21

Terwijl we de allerlaatste maand van het jaar naderen, is het ook weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Er zijn weer genoeg nieuwtjes die we graag met jullie delen! Niet alleen verschenen er in november drie nieuwe boeken, maar ook is het Moon-team uitgebreid met een nieuwe stagiaire. Verder hadden we de presentatie van onze nieuwe jaarplannen (waar we vast een klein voorproefje van zullen geven), én we vertellen je vast iets over een toffe actie die er in december aan zit te komen. Ben je al benieuwd geworden? Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Eline

Vraag maar raak Vrijdag - Eline

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag maken jullie kennis met Eline: sinds deze maand de tweede stagiaire bij Moon. Lees meer »

« 1 2 3 4 ... 10 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws