Zoeken
Blog
Vraag maar raak Vrijdag - Nina

Vraag maar raak Vrijdag - Nina

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze redacteur Nina kennen! Lees meer »

Moon Maandag - #10

Moon Maandag - #10

Het is tijd voor de tiende Moon Maandag en tijd om in de feestsfeer te komen! Ben je al druk bezig het huis te versieren en cadeautjes voor iedereen te verzamelen? Wij zijn deze maand vooral bezig geweest met ons nieuwe TikTok-account @moonyoungadult. Verder zijn we naar een literaire pitch geweest en hebben we de details van een hele gave pre-order actie besproken… Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Luna

Vraag maar raak Vrijdag - Luna

We beginnen vanaf nu met een nieuw item! Elke tweede vrijdag van de maand zal er een Vraag maar raak Vrijdag online komen waarin we onszelf voorstellen en enkele lezersvragen beantwoorden. Nu we de 5000 volgers op onze @moonyoungadult Instagram hebben gehaald en we sinds kort ook TikTok hebben, leek het ons weer eens tijd om te vertellen wie er allemaal achter het scherm zitten! We beginnen de Vraag maar raak Vrijdag met het voorstellen van onze uitgever: Luna! Lees meer »

Moon Maandag - #9

Moon Maandag - #9

Het is weer tijd voor een nieuwe Moon Maandag! Deze maand zijn we druk bezig geweest met de Kinderboekenweek, onze eerste boekpresentatie die weer gewoon in een echte boekhandel plaatsvond – met mensen?! – en veel afspraken met buitenlandse uitgeverijen vanwege de digitale Frankfurter Buchmesse! En we hadden afgelopen week iets te vieren: onze @moonyoungadult pagina heeft namelijk vorig weekend de 5000 volgers gehaald! Lees meer »

Moon Maandag - #8

Moon Maandag - #8

WELKOM OP ONZE NIEUWE WEBSITE!   Het is alweer tijd voor mijn tweede Moon Maandag, wat gaat de tijd snel! We zijn met zoveel leuke projecten bezig op het moment en ik kan niet wachten om er een paar met jullie te delen. Gisteren waren we bij YALFU 2021 en wat hebben we het naar onze zin gehad! Verder zijn er de afgelopen maand een paar hele leuke boeken binnengekomen en zelfs een paar geweldige trailers online gezet! Wil je meer weten? Blijf dan lezen… Lees meer »

Writers Wednesday: Barbara Jurgens

Writers Wednesday: Barbara Jurgens

We zijn weer terug met een nieuwe Writers Wednesday! Vandaag leren we Barbara Jurgens, auteur van De wolventemmer, De wolventemmer – Opgejaagd, Het wilde leven van Benjamin Bontje en Hond vs. Kat, beter kennen aan de hand van een aantal vragen en dilemma’s. Lees meer »

Moon Maandag - #7

Moon Maandag - #7

Het is weer zover… het is Moon Maandag! In de vorige blog heeft Anouk helaas afscheid genomen. Ik (Renée) ben de nieuwe stagiaire sinds 9 augustus. Ik heb onwijs veel zin in deze stage en kan niet wachten om alles omtrent onze nieuwste en te verschijnen boeken via zowel de website als social media met jullie te delen. Hier alvast een kleine sneak peek… De eerste maand werd ik meteen in het diepe gegooid en mocht ik meewerken aan een paar hele leuke projecten: Lees meer »

Moon Maandag – #6

Moon Maandag – #6

Mijn allerlaatste Moon Maandag. Het is een beetje cliché, maar de tijd is echt voorbij gevlogen! Natuurlijk neem ik even de tijd om afscheid te nemen, maar de Moon Maandag draait om de leuke nieuwtjes, dus die zal ik ook zeker niet vergeten! ;) Daarnaast heb ik ook nog een allerlaatste roep om hulp, are you guys up for it? Lees meer »

« 1 2 3 4 ... 7 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws