Zoeken
Nieuws
Leesfragment Hoe dan ook

Leesfragment Hoe dan ook

In november verschijnt Hoe dan ook van Kara McDowell: hét perfecte boek voor de feestdagen. Toen wij het verhaal van Paige voor de eerste keer lazen, werden wij op slag verliefd. Paige is bang om de verkeerde beslissingen te nemen, omdat ze denkt dat deze desastreuze gevolgen kunnen hebben. En dan moet ze plots beslissen wat ze in haar kerstvakantie gaat doen en raakt ze verlamd van angst. Arme Paige! Gelukkig beslist het lot voor haar en leidt ze ineens twee parallelle levens! Wij willen natuurlijk dat jullie ons enthousiasme kunnen delen, dus hebben we een verrassing. Lees meer »

Win kaartjes voor Archeon!

Win kaartjes voor Archeon!

Wil jij met je hele familie gezellig een dagje naar Archeon? Doe dan mee met onze kleurwedstrijd! Om te vieren dat Van rare ridders tot vechtende Vikingen van Marianne Busser en Ron Schröder bij ons is verschenen, geven wij namelijk vijf keer vier toegangskaartjes weg.  Lees meer »

Win een gepersonaliseerde poster van Pepijn en Pernille

Win een gepersonaliseerde poster van Pepijn en Pernille

Heb jij ook zo genoten van Ik kom je redden! van Marloes Kemming en ben je betoverd door de tekeningen van Lisa van Winsen? Of staat het boek nog steeds op je verlanglijstje? Dan hebben we goed nieuws: je kunt als je het boek nu koopt (of het al hebt gekocht) een prachtige gepersonaliseerde poster winnen van Pepijn en Pernille!  Lees meer »

Flowchart: Welk Moon-boek moet jij écht lezen?

Flowchart: Welk Moon-boek moet jij écht lezen?

Begint jouw to be read-lijst al aardig te slinken vanwege al dat thuiszitten en weet je niet goed meer wat jouw volgende boek moet worden? Of zie je juist door de bomen het bos niet meer en heb je een tip nodig waarvan je zéker weet dat je er gelukkig van zult worden? Volg dan deze superhandige flowchart met Moon YA-boeken en vind binnen een mum van tijd jouw volgende favoriet! Lees meer »

Quarantaine tips

Quarantaine tips

Het coronavirus heeft inmiddels een grote impact op ons dagelijks leven. School en werk is zoveel mogelijk naar huis verplaatst, en ook in onze vrije tijd worden we opgeroepen zoveel mogelijk binnen te blijven. Lees meer »

Leesfragment Anna K.

Leesfragment Anna K.

Zoals jullie misschien wel weten, staat volgende maand in het teken van Anna K., een gloednieuwe YA-roman die bij ons verschijnt, voor de fans van Crazy Rich Asians en Gossip Girl! Inmiddels is het boek al in Amerika en Engeland verschenen, met lovende reacties. Hier op de redactie zijn we ook dolenthousiast over het verhaal van Anna, en we kunnen bijna niet meer wachten om haar verhaal met jullie te delen. Daarom hebben we een verrassing: je kunt vanaf nu alvast twee hoofdstukken uit Anna K. lezen! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder! Lees meer »

Internationale Vrouwendag: boeken met supervrouwen!

Internationale Vrouwendag: boeken met supervrouwen!

Het is vandaag 8 maart, en dat betekent dat het Internationale Vrouwendag is! Nog steeds zijn er over de hele wereld veel verschillen tussen mannen en vrouwen, wat natuurlijk hartstikke onnodig is. Juist daarom staan op deze dag vrouwen en emancipatie in de samenleving centraal. In boeken is het ook lange tijd zo geweest dat meestal een man het hoofdpersonage was, maar dat is inmiddels aan het veranderen. Gelukkig maar! Bij de redactie van Moon zijn we met een team van drie vrouwen, dus we vinden dit natuurlijk hartstikke belangrijk. ;) Wij hebben daarom ook superveel leuke boeken met mooie, slimme, sterke, gevoelige en grappige vrouwen in de hoofdrol! Vandaag introduceren we een aantal van hen. Hou je van boeken met supervrouwen erin? Lees dan zeker verder! Lees meer »

« 1 ... 4 5 6 ... 19 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws