Zoeken
Een online boekenclub met de enige echte Jennifer Niven!
Wij hebben een ontzettend leuk nieuwtje: op 17 juni om 20:30 uur organiseren wij namelijk een online boekenclub met de enige echte Jennifer Niven, en jij kunt daarbij zijn!

Een online boekenclub met de enige echte Jennifer Niven!

Gepubliceerd op 12 mei, 2021 om 00:00, aangepast op 27 mei, 2021 om 09:40

Jennifer Niven ken je misschien al van haar prachtige boeken Op mijn schouders en Waar het licht is. Op 7 mei is het prachtige Ademloos aan dit rijtje toegevoegd, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Vandaar dat wij Jennifer speciaal voor jullie laten overkomen vanuit Los Angeles… via een online verbinding ;).

Wat gaan we doen? Eigenlijk gaan we doen wat iedere boekenclub doet: gewoon lekker kletsen, maar dan online én met een internationale bestsellerauteur erbij. No big deal. Alleen is het dat natuurlijk wel, want wij worden hier als boekfanaten uiteraard ontzettend enthousiast van!

Hoe kun jij kans maken om hierbij aanwezig te zijn? Mail Anouk vóór 28 mei jouw meest originele vraag voor Jennifer en vergeet hierbij natuurlijk niet haar recent verschenen boek ;). Uit alle inzendingen kiezen wij de tien beste vragen en deze mensen mogen samen met ons deelnemen aan de online boekenclub!

Wij hopen dat jullie hier net zo enthousiast van worden als wij en wensen iedereen heel veel succes. Wees creatief en wie weet zien wij jou volgende maand langskomen op ons scherm!

Auteurs
Auteur: Jennifer Niven

Jennifer Niven schreef eerder boeken voor volwassenen. Ademloos is haar derde young adult-boek en gaat over liefde, seks, onzekerheid en liefdesverdriet. Eerder schreef Jennifer Niven Op mijn schouders én Waar het licht is, een wereldwijde bestseller die bekroond werd met de Dioraphte Literatour Prijs 2016 door de vakjury en het publiek. In 2020 werd Waar het licht is verfilmd. Niven woont en werkt in Los Angeles.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws