Zoeken
Blog
Moon Maandag - #14

Moon Maandag - #14

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer dit weekend? Ik word altijd een stuk vrolijker van de zon. Oké, wel een uurtje minder slaap, maar gelukkig is het in de avond een stuk langer licht. Over naar nog meer zonnig nieuws! Afgelopen maand zijn er twee hele mooie, nieuwe boeken bij ons verschenen, hebben Luna en Nina een boekentrip gemaakt naar de Bologna Children’s Book Fair en staat er binnenkort weer een nieuwe kleurwedstrijd klaar. Benieuwd? Lees dan snel verder! Lees meer »

Moon Maandag - #13

Moon Maandag - #13

Het is alweer tijd voor de tweede Moon Maandag van het nieuwe jaar. We laten (hopelijk) het koude weer achter ons en gaan heerlijk richting de lente 😊. In de vorige blog heeft Renée afscheid genomen. Ik (Manuela) neem het stokje van Reneé over en ben sinds februari de nieuwe stagiaire van Moon. Megaspannend, maar ik heb ook superveel zin om alles over het uitgeversvak te leren en mee te werken aan alle gave projecten. In februari zijn er vier hele mooie boeken verschenen, is bekendgemaakt dat drie van onze boeken op de Kinderjury-tiplijst staan (woohoo!) en hebben we nog steeds heel veel mooie actieprijzen lopen.  Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Manuela

Vraag maar raak Vrijdag - Manuela

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze nieuwe stagiaire kennen! Lees meer »

Moon Maandag - #12

Moon Maandag - #12

Het is weer tijd voor de eerste Moon Maandag van het nieuwe jaar en meteen ook mijn laatste blog! Wat is de tijd snel gegaan… Ik heb het ongelofelijk naar mijn zin gehad hier en ik draag het stokje vanaf morgen over aan Manuela, die een ongelofelijk leuke stage tegemoet gaat! Maar weer over op de echt belangrijke nieuwtjes 😉. In januari verschenen er geen boeken bij ons maar toch kunnen we weer een paar leuke nieuwtjes delen van de afgelopen maand, blikken we vooruit én hebben we vooral heel veel mooie actieprijzen lopen nu! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Renée

Vraag maar raak Vrijdag - Renée

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze stagiaire Renée kennen! Lees meer »

Moon Maandag - #11

Moon Maandag - #11

Hoi! Heeft iedereen fijn kunnen genieten van de kerst? 2021 is voorbijgevlogen en dus is het hoog tijd om weer even terug te blikken op het afgelopen jaar. We zijn in februari begonnen met de maandelijkse Moon Maandag, dus hoe sluiten we het jaar beter af dan met de elfde editie van deze nieuwsrubriek met daarin onze hoogtepunten van 2021?! Lees meer »

Vraag maar raak Vrijdag - Nina

Vraag maar raak Vrijdag - Nina

Het is weer tijd voor de Vraag maar raak Vrijdag en vandaag leren jullie onze redacteur Nina kennen! Lees meer »

Moon Maandag - #10

Moon Maandag - #10

Het is tijd voor de tiende Moon Maandag en tijd om in de feestsfeer te komen! Ben je al druk bezig het huis te versieren en cadeautjes voor iedereen te verzamelen? Wij zijn deze maand vooral bezig geweest met ons nieuwe TikTok-account @moonyoungadult. Verder zijn we naar een literaire pitch geweest en hebben we de details van een hele gave pre-order actie besproken… Lees meer »

« 1 ... 4 5 6 ... 10 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws