Zoeken
Moon Maandag - #12
Het is weer tijd voor de eerste Moon Maandag van het nieuwe jaar en meteen ook mijn laatste blog! Wat is de tijd snel gegaan… Ik heb het ongelofelijk naar mijn zin gehad hier en ik draag het stokje vanaf morgen over aan Manuela, die een ongelofelijk leuke stage tegemoet gaat! Maar weer over op de echt belangrijke nieuwtjes 😉. In januari verschenen er geen boeken bij ons maar toch kunnen we weer een paar leuke nieuwtjes delen van de afgelopen maand, blikken we vooruit én hebben we vooral heel veel mooie actieprijzen lopen nu!

Moon Maandag - #12

Gepubliceerd op 31 januari, 2022 om 13:58, aangepast op 31 januari, 2022 om 14:00

Tripjes naar de boekhandel

We zijn druk bezig met onze nieuwe aanbieding te presenteren aan de boekhandels, dus Luna en Nina zijn afgelopen tijd bij een paar (kinder)boekhandels op bezoek geweest. Dat doen ze samen met Lisa, die verantwoordelijk is voor de verkoop van de kinderboeken. Wat zijn er toch een prachtige winkels door het hele land! Heel leuk om weer op bezoek te kunnen bij de boekhandels en lekker rond te neuzen en te praten over boeken (stiekem toch het allerleukste wat er is 😉). Wil jij weten welke boeken er in onze aanbieding staan? Kijk dan hier!

In februari komen de eerste Moon-boeken van het jaar uit, vier hele mooie, heel verschillende boeken:

We zijn benieuwd naar welke boeken jullie uitkijken! Laat je dat ons weten via social media 😉?

 

Auteursbezoeken

Er zijn in januari ook weer een paar auteurs bij ons op bezoek geweest op kantoor in Amsterdam. Zo is Tjerk Noordraven op kantoor geweest om een leuk filmpje op te nemen (waarover later meer…) én om het te hebben over een gloednieuwe serie. Marloes Kemming kwam langs om een nieuw contract te tekenen. En Cora Sakalli kwam op de koffie om te praten over haar aankomende boek Superkat, dat eind april bij ons verschijnt, en om nog enkele van haar nieuwe ideeën te bespreken… 😉 Genoeg gezelligheid dus!

 

Carry Slee is auteur van de maand op Luisterrijk.nl

Voor alle Carry Slee fans, iedereen die nog een nieuw boek voor op zijn lijst zoekt of iedereen die graag Carry Slee nog wil ontdekken: grijp in februari je kans! Carry Slee is dan namelijk auteur van de maand op Luisterrijk.nl. Dat betekent dat alle kinderluisterboeken van Carry Slee nu met 50% korting te koop én te beluisteren zijn! Maar liefst 41 luisterboeken voor de leeftijden van 4+ tot en met 16+ zijn nu afgeprijsd. Zo kun je bijvoorbeeld Juf Braaksel en de mysterieuze verdwijning luisteren voor maar € 6,49 en Spijt! voor maar €4,99!

 

Actieprijzen

Op het moment lopen er een paar mooie acties. Daar vertellen we je graag meer over!

De Nationale Voorleesdagen zijn vanaf 26 januari begonnen en daarom zijn er nu maar liefst 5 prentenboeken (tot en met 31 maart) bij de boekhandel te koop voor de mooie prijs van € 7,50. Het gaat om:

Benieuwd naar deze boeken? De komende dagen zal onze uitgever Luna op onze Instagram @moonuitgevers de eerste paar pagina’s van de boeken voorlezen!

Tegelijkertijd is ook De Grote Race van Ruby Coene, met illustraties van Kristel Steenbergen, voor de mooie prijs van € 7,50 te koop in de (online) boekhandel. Ben jij op zoek naar een spannende nieuwe serie boordevol avontuur en puzzels om zelf op te lossen? Ga dan nu snel naar de boekhandel en haal het eerste deel van De legendes van Li en Nao (ook deze actie loopt t/m 31 maart)!

Auteurs
Auteur: Carry Slee

Carry Slee is de meest bekende kinderboekenauteur van Nederland. Hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Tien keer won ze de prijs van de Nederlandse Kinderjury en vijf keer de Jonge Jury. Van haar boeken zijn meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Boeken
Lysette van Geel - Ik bepaal!
Lysette van Geel

Een heerlijk prentenboek over wat er gebeurt als je alles zelf kunt bepalen...

Marjet Huiberts - Ziza wil geen ninja zijn
Marjet Huiberts

Een prentenboek over ninja's, anders zijn en je talent ontdekken

Alison Farrell - Fiets!
Alison Farrell

Marianne Busser & Ron Schröder - De verhaaltjesboom
Marianne Busser & Ron Schröder

Vrolijke, avontuurlijke verhaaltjes die perfect aansluiten op de belevingswereld van kinderen!

Lisa Manuels - Post voor Oscar
Lisa Manuels

Een fantastisch zoekboek met herkenbare elementen, details en situaties

Ruby Coene - De Grote Race
Ruby Coene

Een fantastisch verhaal vol spanning, humor en avontuur

Annemarie  Bon - 365 dingen om te doen met je kleinkind
Annemarie Bon

Het ideale boek voor opa's en oma's!

Karin Luttenberg - Handlettering doe je zo!
Karin Luttenberg

Midprice van de bestseller van het basishandboek handlettering!

Michelle Leuveld - Een klein avontuur
Michelle Leuveld

Een lief verhaal over buitenspelen met warme, sfeervolle illustraties

John Kelly - De Monsterdokter 3
John Kelly

Het derde deel in de supergrappige Monsterdokter-serie!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws