Zoeken
Blog
Sneak preview 'Elke dag dichter bij de sterren'

Sneak preview 'Elke dag dichter bij de sterren'

Elke dag dichter bij de sterren is deel 0 in de Ventura-saga van Kate Ling. In deze prequel op Eenzaam en extreem ver weg lees je hoe Bea, de oma van Seren, de aarde verlaat... Lees nu alvast een preview! Lees meer »

Moon YA Contest - longlist

Moon YA Contest - longlist

Je kunt het bijna niet gemist hebben: de prijsuitreiking van de Moon YA Contest vorige week. In aanwezigheid van alle tien de shortlistkandidaten ging Mira Noir (De Zwendelprins) er met de eerste prijs vandoor, Pamela Sharon (De geur van groen) werd tweede en Maylene Hunt (Oorverdovende stilte) won de derde prijs. Voordat de shortlist werd samengesteld las de jury in totaal bijna 350 verhalen en werd er ook een longlist geselecteerd die grondig werd beoordeeld. Op veler verzoek publiceren we hierbij ook deze longlist met de verhalen die net niet de shortlist hebben gehaald maar er wel uit sprongen door kwaliteit, creativiteit en/of originaliteit. Lees meer »

Moon YA Contest - Een update

Moon YA Contest - Een update

De deadline van de Moon YA Contest is inmiddels alweer een tijdje verstreken: de schrijvers kunnen niets meer doen, behalve afwachten... Maar de jury is nog lang niet klaar! Een kleine update. Lees meer »

Hazelwoud - Melissa Albert

Hazelwoud - Melissa Albert

Wat een ontzettend mooie foto's zien we langskomen op Instagram! We kunnen er geen genoeg van krijgen. Lees meer »

Sneakpreview: Hazelwoud - Melissa Albert

Sneakpreview: Hazelwoud - Melissa Albert

Een sprookje zoals dit heb je nog nooit gelezen! Vanaf 30 januari is Hazelwoud van Melissa Albert overal verkrijgbaar. Kan je niet langer wachten om aan dit superspannende, fantasierijke verhaal te beginnen? Lees dan hier het eerste hoofdstuk! Lees meer »

Moon YA Contest

Moon YA Contest

Heb jij absoluut een schrijversdroom? Kan jij een meeslepend young adult-verhaal vertellen? Dan is dit je kans. Uitgeverij Moon en Sweek organiseren namelijk Moon YA contest: dé schrijfwedstrijd voor nieuw talent, de winnaar krijgt een uitgeefcontract bij Moon! Lees meer »

Liefdestips #3

Liefdestips #3

Vind je iemand heel erg leuk en kan je dus wel wat flirttips gebruiken? Probeer deze eens uit ;) Lees meer »

Liefdestips #2

Liefdestips #2

Voor wie gevallen is voor een player bieden wij hier eerste hulp! Doe er je voordeel mee ;). Veel plezier en succes (of sterkte...)! Lees meer »

« 1 ... 7 8 9 10 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws