Zoeken
Moon YA Contest - longlist
Je kunt het bijna niet gemist hebben: de prijsuitreiking van de Moon YA Contest vorige week. In aanwezigheid van alle tien de shortlistkandidaten ging Mira Noir (De Zwendelprins) er met de eerste prijs vandoor, Pamela Sharon (De geur van groen) werd tweede en Maylene Hunt (Oorverdovende stilte) won de derde prijs. Voordat de shortlist werd samengesteld las de jury in totaal bijna 350 verhalen en werd er ook een longlist geselecteerd die grondig werd beoordeeld. Op veler verzoek publiceren we hierbij ook deze longlist met de verhalen die net niet de shortlist hebben gehaald maar er wel uit sprongen door kwaliteit, creativiteit en/of originaliteit.

Moon YA Contest - longlist

Gepubliceerd op 26 april, 2018 om 00:00, aangepast op

Je kunt het bijna niet gemist hebben: de prijsuitreiking van de Moon YA Contest vorige week. In aanwezigheid van alle tien de shortlistkandidaten ging Mira Noir (De Zwendelprins) er met de eerste prijs vandoor, Pamela Sharon (De geur van groen) werd tweede en Maylene Hunt (Oorverdovende stilte) won de derde prijs.

Voordat de shortlist werd samengesteld las de jury in totaal bijna 350 verhalen en werd er ook een longlist geselecteerd die grondig werd beoordeeld. Op veler verzoek publiceren we hierbij ook deze longlist met de verhalen die net niet de shortlist hebben gehaald maar er wel uit sprongen door kwaliteit, creativiteit en/of originaliteit. Over de titels op de longlist zullen wij verder niet in correspondentie treden.

We willen alle schrijvers graag nogmaals hartelijk danken voor deelname aan de Moon YA Contest. De juryleden hebben erg genoten van alle mooie inzendingen op Sweek.

Aan allen: veel schrijf- en leesplezier gewenst!

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws