Zoeken
Tess Sharpe - Mijn vele gezichten

Mijn vele gezichten

Tess Sharpe

Spannende YA-thriller over con-artists, een bankoverval en nog veel meer
Omschrijving

Nora O'Malley heeft in haar leven al veel rollen gespeeld. Als dochter van een professionele oplichtster die foute, criminele mannen belazert, groeide ze op als haar moeders protegee. Maar toen haar moeder op een dag als een blok voor een van haar gevaarlijke doelwitten viel, wist Nora precies wat ze moest doen: ontsnappen.
Vijf jaar lang heeft Nora een perfect normaal leven weten te leiden, maar nu zal ze haar oude kunstjes weer onder het stof vandaan moeten halen. Ze heeft namelijk drie problemen:

#1: Haar ex-vriend betrapte haar met haar nieuwe vriendin, Iris. Ze waren allemaal vrienden, maar dat zou nu weleens kunnen veranderen. Au.
#2: De ochtend nadat ze zijn betrapt moeten ze met z'n drieën naar de bank om geld dat ze hebben opgehaald voor het goede doel te storten. Dit blijkt niet alleen ontzettend ongemakkelijk te zijn, maar zelfs dodelijk, want:
#3: Net nadat ze de bank in zijn gelopen, komen er twee overvallers binnen.

De overvallers mogen misschien gevaarlijk zijn, Nora heeft meer lef in haar pink dan de twee in hun hele lijf. En ze hebben geen idee wie ze daadwerkelijk gegijzeld hebben...

Auteur: Tess Sharpe
Auteur

Tess Sharpe is geboren en getogen in landelijk Californië, waar ze opgroeide in een berghut samen met haar punkrock moeder. Momenteel woont ze samen met haar roedel honden en katten diep in de bossen. Ze is auteur en redacteur, en heeft meerdere prijswinnende en veelgeprezen boeken voor zowel kinderen, tieners als volwassenen geschreven.

Edities & Details
Paperback: Mijn vele gezichten - Tess Sharpe
ISBN: 9789048870325
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-02-2024
Prijs: € 27,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Paperback: Mijn vele gezichten - Tess Sharpe
ISBN: 9789048860586
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 25-05-2021
Prijs: € 19,99
Omvang: 368 pagina's

Bestel

Digitale download: Mijn vele gezichten - Tess Sharpe
ISBN: 9789048860593
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 25-05-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Vertaler: Els van Son NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: thrillers THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: mishandeling BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Thrillers & Suspense
Nieuws
Leesfragment 'Mijn vele gezichten'

Leesfragment 'Mijn vele gezichten'

Zoek jij nog een nieuwe spannende YA thriller? Zet dan nu Mijn vele gezichten van Tess Sharpe op je verlanglijstje en lees hier alvast de eerste paar hoofdstukken! Lees meer »

Onze YA cadeautips

Onze YA cadeautips

Heb je nog cadeautips voor een vriend(in) nodig of wil je je eigen verlanglijstje aanvullen? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Boeken
Maya Motayne - Nocturna - deel 4
Maya Motayne
Pamela Sharon - Woorden van glas
Pamela Sharon
Heleen Blesgraaf - De C is voor Celia
Heleen Blesgraaf

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws