Zoeken
Leesfragment 'Mijn vele gezichten'
Zoek jij nog een nieuwe spannende YA thriller? Zet dan nu Mijn vele gezichten van Tess Sharpe op je verlanglijstje en lees hier alvast de eerste paar hoofdstukken!

Leesfragment 'Mijn vele gezichten'

Gepubliceerd op 7 december, 2021 om 10:12

Spannende YA-thriller over con-artists, een bankoverval en nog veel meer!

Nora O'Malley heeft in haar leven al veel rollen gespeeld. Als dochter van een professionele oplichtster die foute,  criminele mannen belazert, groeide ze op als haar moeders protegee. Maar toen haar moeder op een dag als een blok voor een van haar gevaarlijke doelwitten viel, wist Nora precies wat ze moest doen: ontsnappen.
Vijf jaar lang heeft Nora een perfect normaal leven weten te leiden, maar nu zal ze haar oude kunstjes weer onder het stof vandaan moeten halen. Ze heeft namelijk drie problemen:

#1: Haar ex-vriend betrapte haar met haar nieuwe vriendin, Iris. Ze waren allemaal vrienden, maar dat zou nu weleens kunnen veranderen. Au.
#2: De ochtend nadat ze zijn betrapt moeten ze met z'n drieën naar de bank om geld dat ze hebben opgehaald voor het goede doel te storten. Dit blijkt niet alleen ontzettend ongemakkelijk te zijn, maar zelfs dodelijk, want:
#3: Net nadat ze de bank in zijn gelopen, komen er twee overvallers binnen.

De overvallers mogen misschien gevaarlijk zijn, Nora heeft meer lef in haar pink dan de twee in hun hele lijf. En ze hebben geen idee wie ze daadwerkelijk gegijzeld hebben...

Download: Leesfragment
Auteurs
Auteur: Tess Sharpe

Tess Sharpe is geboren en getogen in landelijk Californië, waar ze opgroeide in een berghut samen met haar punkrock moeder. Momenteel woont ze samen met haar roedel honden en katten diep in de bossen. Ze is auteur en redacteur, en heeft meerdere prijswinnende en veelgeprezen boeken voor zowel kinderen, tieners als volwassenen geschreven.

Boeken
Tess Sharpe - Mijn vele gezichten
Tess Sharpe

Spannende YA-thriller over con-artists, een bankoverval en nog veel meer

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws