Zoeken
Cassandra Clare - Helderwitte macht

Helderwitte macht

Cassandra Clare

Het spannende vervolg op Scharlakenrode magie
Omschrijving

Het leven van Magnus Bane en Alec Lightwood loopt op rolletjes. Ze wonen samen in een fantastische loft, hun heksenmeesterzoontje Max leert langzaam lopen, en op de straten van New York is het rustig en veilig - zo rustig en veilig als New York kan zijn, in ieder geval.

Tot op een nacht twee oude kennissen hun appartement binnendringen en het machtige Witte Boek stelen. Magnus en Alec moeten noodgedwongen alles laten vallen om het terug te krijgen. Ze volgen de dieven naar Shanghai, schakelen hulptroepen in, en moeten een babysitter regelen.

Ook heeft iemand Magnus neergestoken met een vreemd magisch wapen, en de wond gloeit, dus daar moeten ze zich óók nog druk om maken.

Gelukkig bestaan hun hulptroepen uit Clary, Jace, Isabelle en kersverse schaduwjager Simon. In Shanghai ontdekken ze namelijk dat een nog véél gevaarlijkere dreiging hen opwacht. Magnus' magie is op hol geslagen, en als ze de demonen die de stad overspoelen niet kunnen tegenhouden, zullen ze hen tot de bron moeten volgen - het levensechte rijk van de doden. Lukt het ze om de wereld te redden voordat Max Alecs moeder tot waanzin drijft?

Fragment

Auteur: Cassandra Clare
Auteur

Cassandra Clare werd als kind van Amerikaanse ouders geboren in Iran en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Om zichzelf te vermaken las ze erg veel. Inmiddels heeft ze wereldwijd miljoenen fans en zijn haar boeken een begrip. Haar boekenreeks de Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) is nu ook een populaire tv-serie.

www.cassandraclare.com

Edities & Details
Paperback: Helderwitte macht - Cassandra Clare
ISBN: 9789048851096
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2021
Prijs: € 23,99
Omvang: 384 pagina's

Bestel

Audio download: Helderwitte macht - Cassandra Clare
ISBN: 9789048851607
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-05-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 810 minuten

Bestel

Digitale download: Helderwitte macht - Cassandra Clare
ISBN: 9789048851102
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 30-04-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Vertaler: Lia Belt Voorlezer: Enzo Coenen NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Fantasy / General BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Action & Adventure / General
Boeken
Katharine McGee - Duizend hoog
Katharine McGee
Kara McDowell - Hoe dan ook
Kara McDowell
Pamela Sharon - De geur van groen
Pamela Sharon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws