Zoeken
Rima Orie - De Zwendelprins

De Zwendelprins

Rima Orie

Kies je voor avontuur of blijf je trouw aan alles wat je kent?
Omschrijving

Als nieuwsgierige keukenhulp is de zeventienjarige Simran op de hoogte van de meest kleurrijke verhalen en de smerigste roddels die er in het paleis van de maharadja de ronde doen. Toch is er slechts één verhaal dat zowel haar als de rest van de bevolking van Suryan in de ban houdt: de mysterieuze verdwijning van de kroonprins.

Twintig jaar na de verdwijning van de Suryaanse kroonprins, verschijnt er een prins uit het koude en verre Fengart bij het paleis die beweert dat hij de kroonprins terug kan vinden. Simrans verbazing is groot wanneer hij haar om een gunst vraagt die haar hele leven kan veranderen. Ze snakt er al haar hele leven naar om de wereld buiten het paleis te ontdekken, maar kan ze deze prins wel vertrouwen? Of zijn zijn plannen helemaal niet zo nobel als ze lijken?

Auteur: Rima Orie
Auteur

Rima Orie (1994) is junior jurist en won de schrijfwedstrijd Moon YA Contest. Ze bouwde een grote fanschare op via schrijversplatforms Sweek.com en Wattpad. Met De Zwendelprins, haar sprookjesachtige debuut met invloeden uit haar eigen culturele achtergrond, hoopt ze lezers mee te nemen naar haar eigen, magische wereld.

Edities & Details
Paperback: De Zwendelprins - Rima Orie
ISBN: 9789048860333
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 27-10-2020
Prijs: € 24,50
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Gebonden: De Zwendelprins - Rima Orie
ISBN: 9789048846931
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 18-04-2019
Prijs: € 21,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Digitale download: De Zwendelprins - Rima Orie
ISBN: 9789048846948
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-04-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 304 pagina's

Bestel

Hebban Debuutprijs: Longlist (2020) Beste Boek voor Jongeren: Shortlist (2020) Illustrator: Rima Orie NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: diversiteit / inclusiviteit THEMA: Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Comics & Graphic Novels / Fantasy
Nieuws
Onze YA cadeautips

Onze YA cadeautips

Heb je nog cadeautips voor een vriend(in) nodig of wil je je eigen verlanglijstje aanvullen? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

Flowchart: Welk Moon-boek moet jij écht lezen?

Flowchart: Welk Moon-boek moet jij écht lezen?

Begint jouw to be read-lijst al aardig te slinken vanwege al dat thuiszitten en weet je niet goed meer wat jouw volgende boek moet worden? Of zie je juist door de bomen het bos niet meer en heb je een tip nodig waarvan je zéker weet dat je er gelukkig van zult worden? Volg dan deze superhandige flowchart met Moon YA-boeken en vind binnen een mum van tijd jouw volgende favoriet! Lees meer »

Boeken
Melissa Albert - Hazelwoud
Melissa Albert
Sara Shepard - The Perfectionists
Sara Shepard

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws