Zoeken
Pamela Sharon - Wie ik gisteren was

Wie ik gisteren was

Pamela Sharon

Een actuele YA-roman over jezelf kwijtraken in een digitale wereld
Omschrijving

Als Yara de diagnose CVS (chronisch vermoeidheidssyndroom) krijgt, weigert ze zich daar zomaar bij neer te leggen. Ze is zeventien, ze wil niet ziek zijn, en al helemaal niet chronisch.
Haar ouders, haar broertje Corey en zus Tessa proberen haar te helpen, maar Yara laat niemand toe. In plaats daarvan verliest ze zichzelf in Evol, een hyperrealistisch spel waarin je zelf de hoofdrol speelt. In deze virtuele wereld is Yara niet ziek en kan ze zijn wie ze wil zijn. Ze ontmoet er de knappe Amir, met wie ze op zoek gaat naar de oplossing voor de mysterieuze rook die de stad en haar inwoners bedreigt. Stukje bij beetje raakt Yara meer en meer betrokken bij de gebeurtenissen in de stad.
In het echte leven ontmoet ze Finn, die haar uit de virtuele wereld probeert te trekken en haar in wil laten zien dat ze ook met CVS een leuk leven kan hebben.

Terwijl Yara's familie en vrienden zich zorgen maken om haar gezondheid, kiest Yara ervoor om zich te blijven verliezen in deze alternatieve werkelijkheid. Zal ze uiteindelijk nog terug willen keren naar de realiteit?

Fragment

Auteur: Pamela Sharon
Auteur

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Het werd genomineerd voor zowel de Jonge Jury als het Beste Boek voor Jongeren en verschijnt binnenkort in Duitsland in vertaling. Haar tweede YA-boek, Wie ik gisteren was, verscheen in 2021.

Edities & Details
Audio download: Wie ik gisteren was - Pamela Sharon
ISBN: 9789048859474
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-03-2021
Prijs: € 12,99
Speelduur: 450 minuten

Bestel

Paperback: Wie ik gisteren was - Pamela Sharon
ISBN: 9789048859450
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 16-03-2021
Prijs: € 19,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Wie ik gisteren was - Pamela Sharon
ISBN: 9789048859467
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-03-2021
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Voorlezer: Sam Ghilane NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: computer- en videospellen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: fysieke en mentale gezondheidsproblemen BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Health & Daily Living / Diseases, Illnesses & Injuries BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Coming of Age BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Family / General (see also headings under Social Themes)
Nieuws
Leesfragment 'Wie ik gisteren was'

Leesfragment 'Wie ik gisteren was'

Wil jij heerlijk wegduiken in een nieuw boek? Kun jij niet kiezen tussen de realiteit of de digitale wereld? Dan is Wie ik gisteren was het perfecte boek voor jou! Lees meer »

Onze YA cadeautips

Onze YA cadeautips

Heb je nog cadeautips voor een vriend(in) nodig of wil je je eigen verlanglijstje aanvullen? Volg dan het schema hieronder om bij het perfecte cadeau uit te komen! Lees meer »

De Boekenweek van Jongeren is begonnen!

De Boekenweek van Jongeren is begonnen!

Eindelijk is het weer zover: de Boekenweek van Jongeren is weer aangebroken! Van 17 t/m 26 september worden de beste boeken voor jongeren weer in het zonnetje gezet. En een aantal van onze auteurs is daar dit keer onderdeel van! Lees meer »

Boeken
Sara Shepard - The Perfectionists
Sara Shepard
Katharine McGee - Duizend hoog
Katharine McGee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws