Zoeken
Sara Shepard - Pretty Little Liars dl 4 - Waarheid

Pretty Little Liars dl 4 - Waarheid

Sara Shepard

In Pretty Little Liars heeft iedereen wel wat te verbergen, vooral de vier vriendinnen Spencer, Aria, Emily en Hanna.
Omschrijving

In Rosewood, waar het ruikt naar Chanel No. 5 en waar de huizen enorme zwembaden en volmaakte tuinen hebben, is niets wat het lijkt. Hier deelden vijf beste vriendinnen ooit alles: kleding, make-up en hun diepste geheimen. Voor Aria, Spencer, Hanna en Emily was het leven volmaakt totdat Alison, de mooiste en populairste van de groep, plotseling verdween. Nu krijgen ze verontrustende berichtjes van de mysterieuze A en zijn hun rijke leventjes in een nachtmerrie veranderd. Emily woont inmiddels bij haar zeer conservatieve, saaie familie, Aria zit opgescheept met haar vader en zijn vriendin en Spencer is bang dat ze iets met Alisons dood te maken heeft. Maar Hanna heeft het het moeilijkst van allemaal: zij ligt in het ziekenhuis en moet vechten voor haar leven, omdat zij te veel weet... De meiden moeten de waarheid zien te achterhalen over Alison, over A en over wat er met Hanna gebeurd, voordat een van hen het volgende slachtoffer wordt.

Fragment

Auteur: Sara Shepard
Auteur

Sara Shepard (1977) hield van jongs af aan van lezen en schrijven. Ze is vooral bekend van de young adult-serie Pretty Little Liars. Ook de gelijknamige Netflix-serie, gebaseerd op de boeken van Shepard, werd een enorm succes. Sara Shepard woont samen met haar man in Arizona.

Edities & Details
Paperback: Pretty Little Liars dl 4 - Waarheid - Sara Shepard
ISBN: 9789048862948
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 09-07-2021
Prijs: € 24,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Paperback: Pretty Little Liars dl 4 - Waarheid - Sara Shepard
ISBN: 9789048836055
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 22-06-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: Pretty Little Liars dl 4 - Waarheid - Sara Shepard
ISBN: 9789044337525
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 19-02-2013
Prijs: € 7,99
Omvang: 272 pagina's

Bestel

Serie: Pretty little liars NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar NUR: 340 - Populaire fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: misdaad en mysterie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Fiction companions BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Mysteries & Detective Stories BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Carry Slee - Verdacht
Carry Slee
Annemarie Bon - Free run
Annemarie Bon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws