Zoeken
Nieuws
Academicus Vampyrus krijgt groen licht!

Academicus Vampyrus krijgt groen licht!

Op de Facebookpagina van Vampire Academy, de Engelse naam van deze spannende en romantische vampierenserie, werd bekend gemaakt dat het filmen definitief doorgaat! De voorbereidingen voor het filmen zijn in volle gang. De locaties zijn al uitgezocht, de crew wordt bij elkaar gezocht en de castingbureaus zijn de juiste acteurs op de juiste plek aan het krijgen.Wij zijn nu al heel benieuwd naar het eindresultaat! Het hele bericht van de producers kan je lezen via de volgende link: http://is.gd/sc2ekd.  Lees meer »

Prijsvraag STREET by 50 headphone verlengt tot 1 mei!

Prijsvraag STREET by 50 headphone verlengt tot 1 mei!

Vanwege de vele reacties op de prijsvraag hebben we besloten de laatste jongeren ook nog een kans te geven op de STREET by 50 headphone! Dus was jij nét iets te laat met de prijsvraag maar wil je alsnog binnenkort rondlopen met deze mooie headphone? Dan is dit je kans! Lees meer »

Maak kans op 2 kaarten voor De Hermitage

Maak kans op 2 kaarten voor De Hermitage

Wil jij, na het lezen van Noem mij maar Pieter, nog meer weten over het leven van Tsaar Peter de Grote? Beantwoord dan de vraag en maak kans op 2 vrijkaarten voor de tentoonstelling ' Peter de Grote, een bevlogen Tsaar'  in de Hermitage in Amsterdam. Lees meer »

Natasza Tardio vertelt over Moordvrienden

Natasza Tardio vertelt over Moordvrienden

Vrijdag 22 februari zal Natasza Tardio in boekhandel Het Leesteken in Purmerend vertellen over haar vorig jaar verschenen boek Moordvrienden tijdens de YA-avond. Nog geen vakantieplannen en altijd al nieuwsgierig geweest naar de schrijfster achter het boek? Of heb je een vraag voor haar over het schrijverschap? Kom dan vrijdag 22 februari om 19.30 naar boekhandel Het Leesteken! Entree is gratis. Boekhandel Het Leesteken Zuidersteeg 2 1441 BD Purmerend 0299-771834 www.leesteken.nl Lees meer »

Trailer Delete

Trailer Delete

Tijdens de Crimezone-voorjaarsborrel is Delete van Juultje van den Nieuwenhof gepresenteerd. Het debuut won de Crimezone YA-thrillerschrijfwedstrijd. In de jury zaten niemand minder dan de auteurs Judith Visser, Mel Wallis de Vries en Patrick van Rhijn en boekhandelaar Monique Burger. Bekijk hier de spannende trailer. Lees meer »

Nieuwe Academicus Vampyrus bind-up!

Nieuwe Academicus Vampyrus bind-up!

In juni verschijnt de nieuwe vuistdikke bind-up van de populaire Academicus Vampyrus serie! Nadat deel 1/2/3 al eerder in de omnibusversie zijn verschenen, is nu de beurt aan de laatste drie boeken. Dus heb je je verzameling nog niet compleet of ben je alvast op zoek naar een fijne serie om in de zomer te lezen? Wacht dan nog even en lees de laatste drie boeken in één adem uit. Lees meer »

Grote winatie!

Grote winatie!

Vier het verschijnen van Wie is dat op dit uur? van Lemony Snicket (half februari 2013) en Het mes dat niet wijkt van Patrick Ness (half januari 2013) met ons mee! Doe mee met de prijsvragen en win een STREET by 50 headphone (t.w.v. € 200!), gesigneerd door de wereldberoemde rapper 50 Cent! Lees meer »

Uitgeverij Moon wenst u fijne feestdagen

Uitgeverij Moon wenst u fijne feestdagen

Uitgeverij Moon wenst iedereen fijne feestdagen en een goed nieuw jaar met vele mooie boeken! Lees meer »

« 1 ... 16 17 18 19 »

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws