Zoeken
Jenny Han - Een zomer zonder jou

Een zomer zonder jou

Jenny Han

Het tweede deel in een sprankelende trilogie van bestsellerauteur Jenny Han
Omschrijving

Vroeger telde Belly de dagen tot de zomervakantie af en kon ze niet wachten om Jeremiah en Conrad, die ze al vanaf haar geboorte kent, weer te zien. Maar dit jaar niet. Dit jaar is alles anders.

Susannah, de moeder van de twee jongens, wordt ziek en Conrad sluit zich af voor iedereen, en vooral voor Belly. Alles wat goed en vertrouwd was aan de zomers in Cousins Beach heeft haar glans verloren. Als Jeremiah belt met de mededeling dat Conrad verdwenen is, weet Belly wat haar te doen staat. Ze keert terug naar het strandhuisje, waar ze overweldigd wordt door alle mooie, maar ook pijnlijke herinneringen.

Als deze zomer echt de laatste zomer is, dan moet hij eindigen op de plek waar het allemaal begon: Cousins Beach.

Auteur: Jenny Han
Auteur

Bestsellerauteur Jenny Han is geboren en opgegroeid in Richmond, Virginia. Ze ging naar de University of North Carolina en behaalde daarna een MFA in Writing for children aan de New School in New York. Ze woont in Brooklyn. Jenny Han is inmiddels uitgegroeid tot een superster. Haar boeken verschijnen met een eerste druk van 350.000 exemplaren in de VS en de roem snelt haar internationaal vooruit.

Edities & Details
Paperback: Een zomer zonder jou - Jenny Han
ISBN: 9789048858859
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2021
Prijs: € 15,00
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: Een zomer zonder jou - Jenny Han
ISBN: 9789048810307
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2011
Prijs: € 7,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Serie: Zomer-trilogie NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Girls & Women BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Death & Dying
Boeken
Angie Thomas - De roos uit het beton
Angie Thomas
Pamela Sharon - Wie ik gisteren was
Pamela Sharon
Annemarie  Bon - Niets meer te verliezen
Annemarie Bon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws