Zoeken
Angie Thomas - Nic Blake en de verdwenen Msaidizi

Nic Blake en de verdwenen Msaidizi

Angie Thomas

Een fantastisch, spannend en magisch avontuur van de schrijfster van The Hate U Give
Omschrijving

Een boek voor lezers vanaf tien jaar, van bestsellerauteur Angie Thomas: het eerste deel van een bijzondere fantasytrilogie geïnspireerd door Afro-Amerikaanse verhalen.

Het is niet altijd makkelijk om Buitengewoon te zijn in de Onopmerkelijke wereld. Als je een hellehond krijgt voor je twaalfde verjaardag is dat natuurlijk cool. Maar het is minder leuk als je vader je nog te jong vindt voor magie en je om duistere redenen steeds weer naar andere plekken moet verhuizen.

Nic Blake wil niets liever dan een machtige Manifestor worden, net als haar vader. Maar voordat ze de kans krijgt om alles van hem te leren, zorgen een reeks ongelooflijke onthullingen en angstaanjagende gebeurtenissen ervoor dat Nic en haar vrienden op zoek moeten naar een magisch voorwerp. Ze heeft geen idee hoe het eruitziet, en toch moet ze het vinden, want anders zal Nics vader gestraft worden voor een misdaad die hij volgens haar nooit kan hebben gepleegd.

Fragment

Auteur: Angie Thomas
Auteur

Angela Thomas is geboren en getogen in Jackson, Mississippi. In haar tienerjaren trad ze regelmatig op als rapper. The Hate U Give was haar debuut en werd verfilmd door Fox 2000. Ook haar tweede boek, Niet te stoppen, werd verfilmd. De roos uit het beton is de prequel op THUG en verscheen in 2021. In 2023 verschijnt bij Moon het eerste deel in haar nieuwe trilogie voor 10+.

Edities & Details
Audio download: Nic Blake en de verdwenen Msaidizi - Angie Thomas
ISBN: 9789048867561
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 16-06-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 660 minuten

Bestel

Digitale download: Nic Blake en de verdwenen Msaidizi - Angie Thomas
ISBN: 9789048867554
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 02-06-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Gebonden: Nic Blake en de verdwenen Msaidizi - Angie Thomas
ISBN: 9789048867547
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 31-05-2023
Prijs: € 18,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Vertaler: Aimée Warmerdam Voorlezer: Carolina Dijkhuizen NUR: 283 - Fictie 10 - 12 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Kinderen / tieners: fictie: magisch realisme THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: diversiteit / inclusiviteit BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Prejudice & Racism
Boeken
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli

'Homo's?' Hoksbergen klinkt boos.'Ja,' zegt Appie extra luid. 'Viezeriken!'Ali voelt dat hij net zo rood wordt als Mo eruitziet.'Hoor eens, Appie! Ik zou het waarderen als je homo niet als scheldwoord...

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws