Zoeken
Carry Slee - Bikkels

Bikkels

Carry Slee

Omschrijving

CARRY Bikkels SLEE
De eigenaar van het snoepwinkeltje bij school discrimineert Murat. Zijn vrienden Dorus, Jennifer en Katja zijn woedend en bedenken een actie die inslaat als een bom! Ook tijdens de repetities van de grote toneelvoorstelling krijgt Murat telkens racistische opmerkingen naar zijn hoofd geslingerd. En hij was juist zo blij dat hij als enige uit de klas uitgekozen is om mee te doen. Het getreiter kan hij niet langer verdragen. Wat moet hij doen?
Carry Slee [1949] is een van de succesvolste schrijvers van kinder- en jeugdboeken in Nederland. Haar boeken, waarvan er inmiddels 4 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, werden vele malen door de Nederlandse Kinderjury en Jonge Jury bekroond.

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: Bikkels - Carry Slee
ISBN: 9789048869947
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 21-07-2023
Prijs: € 9,99
Speelduur: 125 minuten

Bestel

Gebonden: Bikkels - Carry Slee
ISBN: 9789049922139
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 24-03-2007
Prijs: € 10,95
Omvang: 91 pagina's

Bestel

Serie: Verhalen om in te duiken Voorlezer: Ara Halici NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Bullying BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Prejudice & Racism
Boeken
Annemarie  Bon - Oppassen
Annemarie Bon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws