Zoeken
Kara McDowell - Hoe dan ook

Hoe dan ook

Kara McDowell

Een heerlijke YA-roman voor de feestdagen over liefde en keuzestress
Omschrijving

Gemiddeld neemt een mens 35.000 beslissingen per dag. Dat zijn er zo'n 34.999 te veel voor Paige Collins, die voortdurend bang is om de verkeerde keuze te maken en constant getergd wordt door de vraag: 'Wat als...?' Neem nou de keuzevakken op school: moet ze kiezen voor beeldhouwen of toneel? Wat als ze voorbestemd was om een beroemde beeldhouwer te worden, maar haar talent verspilt aan een matige uitvoering van een toneelstuk van Shakespeare? En wat als ze in het beeldhouwlokaal zit en daar een koolmonoxidelek is, waardoor iedereen dood neervalt? (Akelig, maar mogelijk!)

Niet zo gek dus dat Paige verlamd raakt door keuzestress als ze moet kiezen tussen twee last minute opties voor haar kerstvakantie. Moet ze met haar beste vriend (en stiekeme crush) Fitz meegaan naar het romantische vakantiehuisje van zijn familie in de bergen? Of moet ze met haar moeder meegaan naar New York, een stad waar Paige haar hele leven al over droomt?

Op het moment dat Paige bijna ontploft van de keuzestress, grijpt het lot in. Paige glijdt uit op een gladde supermarktvloer en vanaf dat moment leidt ze twee parallelle levens. In het ene vertrekt ze naar New York, een stad waar ze verliefd op wordt... en waar ze valt voor de charmes van haar persoonlijke stadsgids. Het andere leidt naar de bergen waar Paige eindelijk een kans lijkt te hebben bij Fitz... tot haar angsten alles dreigen te verpesten.

Voordat Paige haar happy ending kan beleven, moet ze haar angsten zien te accepteren én overwinnen. En ze zal moeten inzien dat je niet perfect hoeft te zijn om liefde te verdienen.

Fragment

Auteur: Kara McDowell
Auteur

Edities & Details
Paperback: Hoe dan ook - Kara McDowell
ISBN: 9789048867158
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 27-05-2022
Prijs: € 25,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Audio download: Hoe dan ook - Kara McDowell
ISBN: 9789048858477
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 01-12-2020
Prijs: € 12,99
Speelduur: 720 minuten

Bestel

Paperback: Hoe dan ook - Kara McDowell
ISBN: 9789048858453
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 10-11-2020
Prijs: € 19,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Hoe dan ook - Kara McDowell
ISBN: 9789048858460
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-11-2020
Prijs: € 9,99
Omvang: 400 pagina's

Bestel

Vertaler: Els van Son Voorlezer: Christanne de Bruijn NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: sociale onderwerpen THEMA: Seizoensgebonden belangstelling: Winter THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: vieringen, feestdagen, festivals en speciale evenementen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 14 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Romance / General BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Holidays & Celebrations BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Social Themes / Self-Esteem & Self-Reliance
Boeken
Pamela Sharon - Woorden van glas
Pamela Sharon
Angie Thomas - De roos uit het beton
Angie Thomas
Tess Sharpe - Mijn vele gezichten
Tess Sharpe

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws