Zoeken
Victoria Farkas - Alles is anders

Alles is anders

Victoria Farkas

Omschrijving

Juul is een vrolijke meid met veel vriendinnen en een grote dosis fantasie, maar sinds een jaar is ze ernstig ziek. Ze wacht op een donornier, maar als dat te lang duurt, zal ze het niet overleven. Juul wil dat iedereen haar behandelt als een gewoon mens, niet als een zieke. En daarom besluit ze om niemand meer te vertellen dat ze ziek is, ook die leuke jongen niet waar ze verliefd op wordt. Maar is dat wel de beste strategie?
Thomas doet het redelijk goed op school en heeft genoeg vrienden om leuke dingen mee te doen. Sinds een paar weken heeft hij een nieuwe hobby: waarheden sparen. Het is zijn manier om te kunnen omgaan met de waarheid waar hij per toeval achtergekomen is: de man die hij altijd als zijn biologische vader heeft gezien, is niet zijn echte vader! Hij gaat zo op in het verzamelen en het vertellen van waarheden dat hij van anderen hetzelfde verwacht. Maar vertelt hij zelf alles wel eerlijk? En is de waarheid altijd de echte waarheid? Langzaam komt hij erachter dat de waarheid vele gezichten heeft.
Zonder dat ze het van elkaar weten, chatten Juul en Thomas met elkaar (onder verzonnen namen) op een populair jongerenforum. Ze raken steeds meer betrokken bij elkaars leven, maar kunnen ze elkaar ook daadwerkelijk helpen?

Auteur: Victoria Farkas
Auteur

Victoria Farkas (1973) woont en werkt in Amsterdam. Met Bitter stapt zij op het pad van de klassieke whodunit en voert deze naar het Amsterdam van de 21ste eeuw.Bitter is de eerste in een reeks whodunits waarin Lucy Lam de hoofdrol speelt.

Edities & Details
Digitale download: Alles is anders - Victoria Farkas
ISBN: 9789048804276
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 20-09-2009
Prijs: € 9,99
Omvang: 112 pagina's

Bestel

NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Family / Parents BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Health & Daily Living / Diseases, Illnesses & Injuries BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Carry Slee - Kapot
Carry Slee
Carry Slee - Fake!
Carry Slee
Tessa Schram - Supernerd of topmodel?
Tessa Schram

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws