Zoeken
Cassandra Clare - De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses

De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses

Cassandra Clare

Het bloedstollend spannende slot van De Helse Creaties-trilogie!
Omschrijving

Axel Mortmain wil De Helse Creaties, een leger van meedogenloze wezens, inzetten om de schaduwjagers te vernietigen. Om zijn plannen ten uitvoer te kunnen brengen, heeft hij echter nog één iemand nodig: Tessa Gray.

Als Mortmain Tessa ontvoert, doen Jem en Will - de twee jongens die het meest van haar houden - er alles aan om haar te redden. Ondertussen realiseert Tessa zich dat zijzelf de enige is die haar kan redden. Maar kan één meisje alleen een heel leger overwinnen?

Fragment

Auteur: Cassandra Clare
Auteur

Cassandra Clare werd als kind van Amerikaanse ouders geboren in Iran en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Om zichzelf te vermaken las ze erg veel. Inmiddels heeft ze wereldwijd miljoenen fans en zijn haar boeken een begrip. Haar boekenreeks de Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) is nu ook een populaire tv-serie.

www.cassandraclare.com

Edities & Details
Digitale download: De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses - Cassandra Clare
ISBN: 9789048826964
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 05-11-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 512 pagina's

Bestel

Vertaler: Lia Belt Vertaler: Lia Belt NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: steampunk THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Steampunk
Boeken
Katharine McGee - Torenhoog
Katharine McGee
Jennifer Niven - Ademloos
Jennifer Niven
Matt Haig - Echo
Matt Haig

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws