Zoeken
Winactie 'Lang leve Jane'
Afgelopen week is de tv-serie My Lady Jane, gebaseerd op het boek Lang leve Jane, gelanceerd. Om dat te vieren, hebben wij besloten het boek aan twee van jullie weg te geven! Wil je het boek winnen? Lees dan gauw verder…

Winactie 'Lang leve Jane'

Gepubliceerd op 11 juli, 2024 om 16:10, aangepast op 15 juli, 2024 om 14:33

Op onze Instagram @moonyoungadult organiseren wij een bingo rondom het thema van het boek. Elke week zullen wij een stukje van de bingokaart posten en vragen we jullie om een foto te maken van de opdrachten. Wanneer jij aan het einde een hele rij vol hebt gekregen (verticaal, horizontaal óf diagonaal), heb je bingo en maak je kans op een van de exemplaren!

Tussendoor zullen wij natuurlijk erg genieten van alle plaatjes die jullie schieten. We zullen dan ook een aantal van jullie mooie foto’s delen in onze stories! Aan het eind van de actie zullen we nóg een exemplaar weggeven aan degene die de allermooiste foto heeft gemaakt in de afgelopen weken.

Ga naar onze instagrampagina en gebruik #langlevejanebingo bij het posten van je foto’s. Laat het ons in de comments weten als je bingo hebt en wie weet ligt het boek dan binnenkort bij jou op de deurmat!

Doe je ook mee?

Hieronder zijn alvast een aantal vakjes zichtbaar!

Bingo Lang leve Jane

Boeken
Cynthia Hand, Brodi Ashton en Jodi Meadows - Lang leve Jane
Cynthia Hand, Brodi Ashton en Jodi Meadows

Wie heeft er ooit gezegd dat geschiedenis saai moet zijn?

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws