Zoeken
Leesfragment 'Sex Education - De roadtrip'
Zoek jij nog een leuk boek voor op je lijstje? Ben je een grote Sex Education-fan of heb je er al zoveel over gehoord dat je nu ook wel heel benieuwd wordt? Dan kan dit boek zeker niet missen op je lijstje!

Leesfragment 'Sex Education - De roadtrip'

Gepubliceerd op 23 november, 2021 om 12:56

Dompel je onder in de wereld van Sex Education met een uniek nieuw verhaal


'Yeah!' riep Eric enthousiast, terwijl hij zich op de achterbank liet glijden. 'ROADTRIP!'
Otis kromp ineen en Maeve wierp hem een vuile blik toe voordat ze voorin ging zitten en het portier met een klap dichttrok. Aimee draaide de sleutel in het contact om en ze vertrokken...

Als Maeves broer Sean gearresteerd wordt, is zij de enige die hem kan helpen. Maar met Otis, de onwaarschijnlijke seksgoeroe, aan haar zijde, haar loyale vriendin Aimee achter het stuur en Otis' vrijgevochten beste vriend Eric op sleeptouw, zal Maeve dit niet alleen hoeven doen. Zelfs als ze dat wél had gewild...
Het blijkt dat Sean heeft gefeest met een groep rijke jongeren die hem nu beschuldigen van een misdrijf. En er is veel bewijs tegen hem... Kunnen Maeve en haar vrienden als ware detectives alle geheime angsten, verborgen liefdes en obscure motieven ontrafelen en zo de waarheid boven tafel krijgen?

Een nieuw verhaal, gebaseerd op de fenomenale Netflix-serie bedacht door Laurie Nunn. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan hier het leesfragment!

Download: Leesfragment
Auteurs
Auteur: Katy Birchall

Katy Birchall schreef al verschillende boeken voor kinderen, volwassenen (De perfecte bruiloft) en young adults (IT-girl). Ze woont in Londen samen met haar partner en haar hond Bono.

Boeken
Katy Birchall - Sex Education - De roadtrip
Katy Birchall

Dompel je onder in de wereld van Sex Education met een uniek nieuw verhaal

Jordan Paramor - Sex Education - Eerste hulp bij het leven
Jordan Paramor

De no-nonsense seksvoorlichting waar je altijd al naar zocht

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws