Zoeken
Uitgeverij Moon organiseert groots boekenfeest met schrijversduo Marianne Busser en Ron Schroder
Ron en Marianne geven op 31 januari in Theater Gooiland in Hilversum hun vijfde boekenfeestje. En net als altijd is ook dit feest gratis toegankelijk. Leuk hoor, want Gooiland is echt een prachtig theater!    De zaal gaat om 13.30 uur open en het programma zal rond 17.00 uur afgelopen zijn.   Wil jij ook komen, klik dan hier om je aan te melden: www.uitgeverijmoon.nl/boekenfeestje

Uitgeverij Moon organiseert groots boekenfeest met schrijversduo Marianne Busser en Ron Schroder

Gepubliceerd op 7 januari, 2016 om 00:00

 

Programma

Ook dit jaat is er een gevarieerd programma samengesteld. Met diverse illustratoren, een muzikaal gastoptreden, met boekverlotingen, en nog veel meer. De uitsmijter wordt dit keer het optreden van een groep kinderen van de Telekids Musicalschool die het lied dat bij het boek De Poepfabriek hoort ten gehore zal brengen. De zaal mag uit volle borst meezingen.

 

Na afloop zal er een goed gevulde boekentafel zijn waar je boeken kunt aanschaffen en ze ter plekke door illustratoren als o.a. Dagmar Stam, Mark Janssen, Ivan en Ilia, Ingrid ter Koele e.a. kunt laten signeren en/of van een mini-tekening kunt laten voorzien. En uiteraard zullen Ron en Marianne ook zelf aan de signeertafel plaatsnemen. 

 

Hoe dan ook: iedereen is van harte welkom!

 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws