Zoeken
Leesfragment Hoe dan ook
In november verschijnt Hoe dan ook van Kara McDowell: hét perfecte boek voor de feestdagen. Toen wij het verhaal van Paige voor de eerste keer lazen, werden wij op slag verliefd. Paige is bang om de verkeerde beslissingen te nemen, omdat ze denkt dat deze desastreuze gevolgen kunnen hebben. En dan moet ze plots beslissen wat ze in haar kerstvakantie gaat doen en raakt ze verlamd van angst. Arme Paige! Gelukkig beslist het lot voor haar en leidt ze ineens twee parallelle levens! Wij willen natuurlijk dat jullie ons enthousiasme kunnen delen, dus hebben we een verrassing.

Leesfragment Hoe dan ook

Gepubliceerd op 5 oktober, 2020 om 00:00

Aangezien Hoe dan ook al ongeveer over een maand verschijnt, willen we jullie natuurlijk een kleine sneak peek geven. Je kunt daarom nú al het eerste hoofdstuk lezen!

De gemiddelde persoon neemt zo'n 35.000 beslissingen per dag. Dat zijn er ongeveer 34.999 te veel voor Paige Collins, die elke keer weer bang is dat ze de verkeerde keus maakt. Wat als het haar bestemming is om een beroemde kunstenaar te worden, maar ze haar talent verspilt en voor drama kiest? Wat als er een koolmonoxidelek is in het kunstlokaal, en iedereen dood neervalt? (Heftig, maar mogelijk!)

Niet zo gek dus dat Paige als ze moet kiezen tussen twee lastminute opties voor haar kerstvakantie, verlamd raakt door de angst dat ze de verkeerde optie kiest. Moet ze met haar beste vriend (en stiekeme crush) Fitz meegaan naar het romantische vakantiehuisje van zijn familie in de bergen? Of moet ze met haar moeder meegaan naar New York, een stad waar Paige haar hele leven al over droomt?

Op het moment dat Paige ongeveer ontploft van de keuzestress, grijpt het lot in. Paige glijdt uit op een gladde supermarktvloer en vanaf dat moment leidt ze twee parallelle levens. In het ene vertrekt ze naar New York, een stad waar ze verliefd op wordt... en waar ze valt voor de charmes van haar onverwachte stadsgids. Het andere leidt naar de bergen waar Paige eindelijk een kans lijkt te hebben bij Fitz... tot haar angsten alles dreigen te verpesten.

Voordat Paige haar happy ending kan beleven moet ze haar angsten zien te accepteren én overwinnen. En ze zal moeten inzien dat je niet perfect hoeft te zijn om liefde te verdienen.

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar Hoe dan ook? Lees dan nu hier het eerste hoofdstuk.

Auteurs

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws