Zoeken
Verfilming ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ binnenkort op Netflix
Vanaf 17 augustus zal de film ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ beschikbaar zijn op Netflix. Lana Condor, bekend van ‘X-Men: Apocalypse’ en ‘Patriot’s Day’, zal de hoofdrol vertolken.

Verfilming ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ binnenkort op Netflix

Gepubliceerd op 6 augustus, 2018 om 00:00, aangepast op 9 november, 2018 om 00:00

De populaire roman van Jenny Han kreeg in het Nederlands de titel ‘Aan Alle Jongens Van Wie Ik Hield’. Het boek vertelt het verhaal van Lara Jean, een meisje op de middelbare school. Ze heeft het moeilijk om haar emoties te uiten. Ze durft bijvoorbeeld nooit aan een jongen zeggen wat ze voor hem voelt. Daarom schrijft ze een liefdesbrief aan haar vijf ‘crushes’. Die brieven verstuurt ze niet, maar ze bewaart ze veilig in een doos onder haar bed. Op een dag merkt ze echter dat iemand die brieven wél op de post heeft gedaan…

Benieuwd naar de trailer, klik dan hier!

 

Auteurs
Auteur: Jenny Han

Bestsellerauteur Jenny Han is geboren en opgegroeid in Richmond, Virginia. Ze ging naar de University of North Carolina en behaalde daarna een MFA in Writing for children aan de New School in New York. Ze woont in Brooklyn. Jenny Han is inmiddels uitgegroeid tot een superster. Haar boeken verschijnen met een eerste druk van 350.000 exemplaren in de VS en de roem snelt haar internationaal vooruit.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws