Zoeken
'Super Normaal' van Greg James & Chris Smith verschenen!
SupersuperSUPERleuk: sinds deze week ligt 'Super Normaal' in elke boekwinkel! Een geweldig boek (met gele bladzijden!) vol grappen en illustraties voor iedereen vanaf 10 jaar.

'Super Normaal' van Greg James & Chris Smith verschenen!

Gepubliceerd op 15 mei, 2018 om 00:00

Murph Cooper zit in de problemen. Zijn nieuwe school is supergeheim en megaraar…
Zijn klasgenoten kunnen vliegen, tv’s laten ontploffen of minipaardjes oproepen. En wat is Murphs superkracht? Ehm, oh ja – DIE HEEFT HIJ NIET.
Gelukkig liggen er ook geen weerzinwekkende superschurken op de loer met snode plannen om het land over te nemen. Of toch wel?! Oké. Dan is het hoog tijd voor supernormale Murph om een superheld te worden!

Check vliegensvlug de trailer, ren naar de winkel en SCOOR dat boek!

----

'Super Normaal' is het eerste deel in een nieuwe serie van Greg James & Chris Smith. En deel twee verschijnt eind 2018 al, SUPER!

----

Oja! En wil jij ook nog 1 van de 10 New Nintendo 2DS XL's met het spel Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers onderdanen winnen? Geef dan vóór 8 augustus 2018 antwoord op de volgende vraag: welke superkracht zou jij graag willen hebben?Antwoorden doe je hier!

 

Auteurs
Auteur: Chris Smith

Chris Smith is gerenommeerd BBC-journalist. Chris heeft ook geen superkrachten maar doet graag alsof zijn kat Mabel kan vliegen door haar op te pakken en rond te rennen.

Auteur: Greg James

Greg James is bekend tv- en radiopresentator bij de BBC. Greg heeft geen superkrachten. Het lijkt hem leuk om hobby's te hebben maar eigenlijk heeft hij van al zijn hobby's zijn werk gemaakt.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws