Zoeken
Drie superleuke Moon-events!
Op aanstaande vrijdag en zaterdag zijn er een heleboel leuke events met Moon-auteurs! Zowel Sylvia Van Driessche als Team Dylan Haegens als Karin Luttenberg hebben een nieuw boek en vieren dat! Kom je ook?

Drie superleuke Moon-events!

Gepubliceerd op 2 november, 2017 om 00:00

Vrijdag 3 november

Boekenfeestje Sylvia Van Driessche

Antwerpen, boekenbeurs 15.00 - 16.00

Kom naar het exclusieve boekenfeestje van Sylvia Van Driessche op de Boekenbeurs Antwerpen! Na de bestsellerserie Tussen de sterren is Sylvia nu terug met Liefdestips aan mezelf, een dagboek van de 17-jarige Olivia Jacobs die noodgedwongen verhuist naar de villa van haar vader (bekende tv-presentator) en op zoek gaat naar de liefde.
Elfi De Bruyn zal Sylvia Van Driessche interviewen over haar nieuwste boek en haar eigen liefdestips. Ook is er de gelegenheid om zelf vragen te stellen. Daarna kun je haar zelf het hemd van het lijf kunnen vragen en maken alle aanwezigen kans op een goed gevulde goodiebag. Het boekenfeestje vindt plaats op vrijdag 3 november van 15.00 – 16.00 uur op het rode podium. Aanmelden kan via emilie.laddyn@overamstel.com.

Zaterdag 4 november

Signeertour Team Dylan Haegens

Op zaterdag reist Team Dylan Haegens door het hele land om het pas verschenen Dylan Haegens Stripboek te signeren! Need I say more?

Amsterdam 09.00 - 10.00

Kom je ook naar Bruna IJburg?

Den Haag 12.00 - 13.00

Kom je ook naar Paagman Lange Poten?

Rosmalen 15.00 - 16.00

Kom je ook naar Bruna Rosmalen?

Boeklanceringsfeestje Handlettering FEEST doe je zo!

Den Ham 15.00 - 18.00

Kom je ook naar de boeklancering van het nieuwe boek van Karin Luttenberg op zaterdag 4 november? Op deze dag viert Karin dat haar nieuwe boek uit is en daarvoor ben jij ook uitgenodigd! Het feestje is van 15.00 - 18.00 uur bij Café de Brink in Den Ham. Uiteraard is haar nieuwe boek daar te koop en kan ze er iets persoonlijks voor je in zetten. Kom je dit leuke feestje gezellig met ons vieren? Uiteraard is er ook een hapje en een drankje!

Auteurs
Auteur: Dylan Haegens

Dylan Haegens (1992) begon in 2010 met het plaatsen van filmpjes op YouTube. Zijn groep volgers groeide gestaag en inmiddels heeft hij meer dan 1.93 miljoen abonnees. Dylan richt zich samen met zijn team, bestaande uit Teun, Rick en zijn vrouw Marit, vooral op het maken van komische sketches.

Auteur: Karin Luttenberg

Karin Luttenberg is een begrip in handlettering-land, met meer dan 150.000 verkochte handletteringboeken. Haar eerste boek Handlettering doe je zo! staat al ruim dertig (!) weken onafgebroken in De Besteller. Haar tekeningen deelt ze via social media onder de naam Paperfuel. Karin heeft ekelijks een eigen uitzending op RTL8, met bijbehorend YouTube-kanaal.

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws