Zoeken
Geen Bereik en Schaduwliefde kerntitels Jonge Jury 2013!
  Afgelopen woensdag werden, tijdens de Dag van de Jonge Jury, de kerntitels voor de Jonge Jury 2013 bekend gemaakt. We zijn blij, want er staan weer twee Moon-boeken bij: Geen Bereik van Marian De Smet en Schaduwliefde van Ruta Sepetys.

Geen Bereik en Schaduwliefde kerntitels Jonge Jury 2013!

Gepubliceerd op 17 april, 2012 om 00:00

 

We kwamen al met goed nieuws: Droomtuin van Ingrid Kluvers won vorige week de Debutantenprijs van de Jonge Jury 2012. Nu kunnen we extra trots zijn, want Geen Bereik en Schaduwliefde zijn kerntitels voor de editie van 2013! Jongeren tussen de 12 en 16 kunnen volgend jaar weer flink gaan lezen en stemmen.

 

Heb je je wel eens afgevraagd hoeveel een mensenleven waard is? Die morgen was mijn broertje niet meer waard dan een horloge.

 

Iedereen kent de daden van Hitler en de nazi’s, maar niet veel mensen weten dat Joseph Stalin twintig miljoen mensen heeft laten vermoorden i n de tijd dat hij regeerde. Dat verhaal vertelt Ruta Sepetys in haar adembenemende debuut Schaduwliefde.

 

Geen bereik is een literaire roman over liefde, eenzaamheid, afscheid en geluk, geschreven door de prijswinnende Vlaamse auteur Marian De Smet. De winnares van de Jonge Jury 2012, Mel Wallis de Vries, vond het boek ‘mooi, geheimzinnig en met een subtiele spanning.’
Van Marian De Smet verschijnt binnenkort een prachtige nieuwe roman: Rotmoevie.
 

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws