Zoeken
Cassandra Clare - De Helse Creaties 1: De IJzeren Engel

De Helse Creaties 1: De IJzeren Engel

Cassandra Clare

Omschrijving

Magie is gevaarlijk - maar liefde is nog gevaarlijker...

In 1878 reist de zestienjarige Tessa Gray van New York naar Londen in de hoop haar vermiste broer terug te vinden. Er wacht haar niet veel goeds: in de onderwereld van Londen bevolken vampiers, heksen en andere bovennatuurlijke wezens de straten. Alleen de schaduwjagers - vastberaden de wereld te ontdoen van alle demonen - brengen wat orde in de chaos.

Tessa blijkt over een zeldzame gave te beschikken: het vermogen om te transformeren. En in de duistere wereld waarin ze terecht is gekomen, is dat bepaald geen zegen - ze wordt van alle kanten belaagd door figuren die zich haar gave willen toe-eigenen.

Alleen en opgejaagd zoekt Tessa toevlucht bij de schaduwjagers. Zij kunnen haar helpen haar broer te vinden, als zij belooft haar krachten voor hen in te zetten. Ze raakt bevriend met de twee schaduwjagers Will en Jem - die ieder totaal verschillend zijn. Al snel realiseert Tessa zich dat ze in een dodelijk web verstrikt zit waarin haar liefde voor haar broer en haar twee vrienden weleens gevaarlijker zou kunnen zijn dan welke andere bedreiging dan ook. Ze zal moeten kiezen.

De IJzeren Engel is het eerste deel van de onweerstaanbaar spannende fantasytrilogie De Helse Creaties die voorafgaat aan de Kronieken van de Onderwereld.

Lees ook:
De Helse Creaties 2 - De IJzeren Prins
De Helse Creaties 3 - De IJzeren Prinses

Fragment

Auteur: Cassandra Clare
Auteur

Cassandra Clare werd als kind van Amerikaanse ouders geboren in Iran en reisde tot haar tiende de hele wereld over. Om zichzelf te vermaken las ze erg veel. Inmiddels heeft ze wereldwijd miljoenen fans en zijn haar boeken een begrip. Haar boekenreeks de Kronieken van de Onderwereld (The Mortal Instruments) is nu ook een populaire tv-serie.www.cassandraclare.com

Edities & Details
Paperback: De Helse Creaties 1: De IJzeren Engel - Cassandra Clare
ISBN: 9789048847693
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 29-08-2018
Prijs: € 32,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Digitale download: De Helse Creaties 1: De IJzeren Engel - Cassandra Clare
ISBN: 9789048826568
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 18-06-2015
Prijs: € 9,99
Omvang: 464 pagina's

Bestel

Vertaler: Lia Belt NUR: 285 - Fictie 15+ NUR: 334 - Fantasy THEMA: Hedendaagse fantasy THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy THEMA: Kinderen / tieners: fictie: steampunk THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Fantasy BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic BISAC: JUVENILE FICTION / Steampunk BISAC: FICTION / Fantasy / Contemporary
Boeken
Jenny Han - Zomer voor altijd
Jenny Han

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws