Zoeken
Carry Slee - Your choice: Hot or not

Your choice: Hot or not

Carry Slee

Omschrijving

Coco wil naast breaken met haar breakdancegroep niets liever dan model worden. Als haar beste vriend en break-maatje Joel haar opgeeft voor een modellenwedstrijd, is ze superblij, maar slaat ook de paniek toe. Is ze wel knap genoeg? Gelukkig heeft ze via internet Boy ontmoet, die haar via de webcam coacht. Maar is Boy wel wie hij zegt dat hij is? Als Joel erachter komt dat Boy meerdere meisjes aan het lijntje houdt, zet hij alles op alles om Coco te waarschuwen.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Your choice: Hot or not - Carry Slee
ISBN: 9789048854028
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 01-08-2019
Prijs: € 22,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Paperback: Your choice: Hot or not - Carry Slee
ISBN: 9789049922801
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 21-02-2008
Prijs: € 14,95
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Serie: Your choice NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: interactieve avonturenverhalen THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Interactive Adventures BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Dating & Relationships
Boeken
Richelle Mead - De indigo bezwering
Richelle Mead
Carry Slee - #LaatsteVlog
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws