Zoeken
Carry Slee - Fatale liefde & Bangkok boy

Fatale liefde & Bangkok boy

Carry Slee

Omschrijving

De negentienjarige Bo begrijpt er niets van als haar vriend Joep ineens een punt achter hun relatie zet. Als haar ergste woede is gezakt, wil ze van hem weten waarom hij het heeft uitgemaakt. Maar dan blijkt hij al te zijn verdwenen. Het enige teken van leven is een kaart die hij vanuit Bangkok heeft gestuurd. Wanneer Bo hem achternareist, raakt ze verzeild in een avontuur met verstrekkende gevolgen.

Amber erft van haar overleden tante dertigduizend euro. Nu kan ze samen met haar vriendin Liz een kledinglijn voor jongeren beginnen. Maar de liefde zet al hun toekomstplannen op losse schroeven. Liz wil gaan samenwonen met Djawad, maar ze weet niet dat hij met een groot geheim rondloopt. En Amber wordt verliefd op de aantrekkelijke en succesvolle Leon, maar ze weet niet wie hij in werkelijkheid is. Ze komen terecht in een web vol leugens...

Bangkok boy en Fatale liefde zijn twee spannende en eigentijdse young adult-boeken, geschreven in de aantrekkelijke en vlotte stijl die Carry Slee zo eigen is. Ze is vooral bekend van haar kinder- en jeugdboeken, maar ze is inmiddels ook een van de bestverkopende Nederlandse auteurs voor young adults.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Fatale liefde & Bangkok boy - Carry Slee
ISBN: 9789048853953
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 12-08-2019
Prijs: € 35,99
Omvang: 528 pagina's

Bestel

Paperback: Fatale liefde & Bangkok boy - Carry Slee
ISBN: 9789049926106
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 20-11-2012
Prijs: € 15,00
Omvang: 528 pagina's

Bestel

NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: eerste ervaringen en opgroeien THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: daten, relaties en liefde THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Adolescence BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Dating & Relationships
Boeken
Maya Motayne - Nocturna - deel 7
Maya Motayne
Maya Motayne - Nocturna - deel 4
Maya Motayne
Pamela Sharon - Wie ik gisteren was
Pamela Sharon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws