Zoeken
Jess Rothenberg - Het Koninkrijk

Het Koninkrijk

Jess Rothenberg

Welkom in het Koninkrijk... waar 'Happily ever after' niet alleen een belofte is, maar een wet.
Omschrijving

Het Koninkrijk is een fantasy-pretpark waar gasten worden ondergedompeld in een wereld vol virtuele draken, gigantische kastelen en hightech wezens.

Ana is een van de zeven Fantasisten, wondermooie android-prinsessen die ontworpen zijn om dromen waar te maken. Dan ontmoet ze Owen, die in het park werkt, en Ana krijgt voor het eerst gevoelens die verder gaan dan haar programmering... Ze is verliefd.

Maar het sprookje verandert in een nachtmerrie als Ana beschuldigd wordt van de moord op Owen. Het is het begin van de rechtszaak van de eeuw. Door getuigenissen in de rechtbank, interviews en Ana's herinneringen ontstaat een verhaal van liefde, leugens en wreedheid - en wat het écht betekent om mens te zijn.

Fragment

Auteur: Jess Rothenberg
Auteur

Jess Rothenberg woont samen met haar man en haar zoontje in New York. Haar debuut, Het rampzalige verhaal van jou en mij (The Catastrophic History of You & Me), werd uitgebracht in meer dan 10 landen. Het Koninkrijk (The Kingdom) is haar tweede boek.

Edities & Details
Paperback: Het Koninkrijk - Jess Rothenberg
ISBN: 9789048862955
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 09-07-2021
Prijs: € 25,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Audio download: Het Koninkrijk - Jess Rothenberg
ISBN: 9789048851270
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 10-09-2019
Prijs: € 12,99
Speelduur: 515 minuten

Bestel

Paperback: Het Koninkrijk - Jess Rothenberg
ISBN: 9789048843794
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 28-08-2019
Prijs: € 21,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Het Koninkrijk - Jess Rothenberg
ISBN: 9789048843800
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 28-08-2019
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Vertaler: Hanneke van Soest Vertaler: Wilma Paalman Voorlezer: Eva Damen NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie: speculatieve, dystopische en utopische fictie THEMA: Fantasy BISAC: YOUNG ADULT FICTION / General BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Fairy Tales & Folklore / Adaptations BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Mysteries & Detective Stories BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Science Fiction / General BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Science & Technology
Nieuws
Flowchart: Welk Moon-boek moet jij écht lezen?

Flowchart: Welk Moon-boek moet jij écht lezen?

Begint jouw to be read-lijst al aardig te slinken vanwege al dat thuiszitten en weet je niet goed meer wat jouw volgende boek moet worden? Of zie je juist door de bomen het bos niet meer en heb je een tip nodig waarvan je zéker weet dat je er gelukkig van zult worden? Volg dan deze superhandige flowchart met Moon YA-boeken en vind binnen een mum van tijd jouw volgende favoriet! Lees meer »

Boeken
Maya Motayne - Oculta
Maya Motayne
Pamela Sharon - Wie ik gisteren was
Pamela Sharon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws