Zoeken
Jenny Han - PS Ik hou nog steeds van je

PS Ik hou nog steeds van je

Jenny Han

Omschrijving

Verfilming nu te zien op Netflix!

Lara Jean had niet verwacht écht verliefd te worden op Peter. Zij en Peter deden maar alsof. Tot nu toe dan. Het wordt allemaal nog verwarrender als een andere jongen uit haar verleden terugkeert, en daarmee ook haar gevoelens voor hem. Kan iemand verliefd zijn op twee jongens?

PS Ik hou nog steeds van je is het vervolg op het feel good-liefdesverhaal Aan alle jongens van wie ik hield, en toont eerste liefde door de ogen van de onvergetelijke Lara Jean.

Fragment

Quotes
http://makeitpersonal.nl/ps-ik-hou-nog-steeds-van-je-jenny-han/
'Recensie plus- en minpunten:Ik hou echt van Jenny Han's schrijfstijl - het leest zo lekker vlot weg. Voor ik het wist had ik dit boek alweer uit. Net als in Aan alle jongens van wie ik hield, mistte ik hier en daar ook wat diepgang in 'PS Ik hou nog steeds van je'. Af en toe ging het verhaal voor mijn smaak iets teveel door op een bepaald onderwerp. Voor mijn gevoel was het telkens net op het nippertje waardoor het verhaal weer overging op iets anders.
Lara Jean is, zeker in het begin van dit boek, erg onzeker. Tijdens een gebeurtenis waar de gehele school iets van af weet, wil ze het liefst wegkruipen onder een steen en er nooit meer onderuit komen. Aan de ene kant lijkt het me heel vervelend dat zoiets gebeurd, maar aan de andere kant vond ik wel dat ze zich er mega veel van aan trok.'PS Ik hou nog steeds van je' gaat over onzekerheden maar voornamelijk over hoe je hier boven kunt staan.Ook al hou je niet van zoetsappige verhalen - ik ben er van overtuigd dat je de boeken van Jenny Han zeker een kans moet geven! Zelf ben ik namelijk ook niet het type persoon wat van zoetsappige verhalen houdt, maar ik vlieg door de boeken van Jenny Han heen! Er zit genoeg drama in wat het een heerlijk, vermakelijk boek maakt ;D'
Lieke
Auteur: Jenny Han
Auteur

Bestsellerauteur Jenny Han is geboren en opgegroeid in Richmond, Virginia. Ze ging naar de University of North Carolina en behaalde daarna een MFA in Writing for children aan de New School in New York. Ze woont in Brooklyn. Jenny Han is inmiddels uitgegroeid tot een superster. Haar boeken verschijnen met een eerste druk van 350.000 exemplaren in de VS en de roem snelt haar internationaal vooruit.

Edities & Details
Paperback: PS Ik hou nog steeds van je - Jenny Han
ISBN: 9789048855902
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-02-2020
Prijs: € 12,50
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Paperback: PS Ik hou nog steeds van je - Jenny Han
ISBN: 9789048847730
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 04-09-2018
Prijs: € 24,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Paperback: PS Ik hou nog steeds van je - Jenny Han
ISBN: 9789048831197
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 15-09-2016
Prijs: € 19,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Digitale download: PS Ik hou nog steeds van je - Jenny Han
ISBN: 9789048831203
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-09-2016
Prijs: € 9,99
Omvang: 288 pagina's

Bestel

Serie: Aan alle jongens van wie ik hield NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: emoties, humeur en gevoelens THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE NONFICTION / Social Topics / Emotions & Feelings
Boeken
Tess Sharpe - Mijn vele gezichten
Tess Sharpe
Angie Thomas - De roos uit het beton
Angie Thomas
Sara Shepard - The Perfectionists
Sara Shepard

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws