Zoeken
Jenny Han - De zomer waarin alles veranderde

De zomer waarin alles veranderde

Jenny Han

Het eerste deel in een heerlijke zomerse serie van bestsellerauteur Jenny Han
Omschrijving

Belly Conklin leeft van zomer naar zomer. Alles wat goed en magisch is, gebeurt van juni tot augustus. De winter is slechts een periode waarin Belly de weken aftelt tot de volgende zomervakantie, omdat ze dan niet in het strandhuis, niet bij Susannah, en het allerbelangrijkste, niet bij Jeremiah en Conrad kan zijn. Twee jongens die Belly al kent sinds haar allereerste zomervakantie. Het zijn haar beste vrienden, haar jeugdliefdes en alles daartussenin.

Dan is Belly bijna zestien en breekt die ene zomervakantie aan, die ene prachtige en tegelijkertijd vreselijke zomervakantie, waarin alles verandert. De zomer waardoor Belly's leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Auteur: Jenny Han
Auteur

Bestsellerauteur Jenny Han is geboren en opgegroeid in Richmond, Virginia. Ze ging naar de University of North Carolina en behaalde daarna een MFA in Writing for children aan de New School in New York. Ze woont in Brooklyn. Jenny Han is inmiddels uitgegroeid tot een superster. Haar boeken verschijnen met een eerste druk van 350.000 exemplaren in de VS en de roem snelt haar internationaal vooruit.

Edities & Details
Paperback: De zomer waarin alles veranderde - Jenny Han
ISBN: 9789048858866
Uitgave: Paperback
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2021
Prijs: € 15,00
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Digitale download: De zomer waarin alles veranderde - Jenny Han
ISBN: 9789048805976
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 15-06-2010
Prijs: € 7,99
Omvang: 256 pagina's

Bestel

Serie: Zomer-trilogie NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties BISAC: JUVENILE FICTION / General BISAC: JUVENILE FICTION / Girls & Women BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance
Boeken
Maya Motayne - Nocturna
Maya Motayne
Rima Orie - De Zwendelprins
Rima Orie

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws