Zoeken
Pamela Sharon - Woorden van glas

Woorden van glas

Pamela Sharon

Een nieuwe spannende en aangrijpende YA-roman van Pamela Sharon
Omschrijving

Lieve X-ers,

Vanaf nu is niemand meer veilig, vanaf nu ben je zelf je ergste vijand. Alles wat je zegt en doet kan worden vastgelegd, en will be used against you. Wij zien alles, en met alles bedoelen we ook echt alles.

Dus wees lief, dan zijn wij dat ook voor jou.

Tot snel!

Liefs,
Project X

Op het Corbeau College is van alles mis. Er wordt gepest, de jongens met de grootste mond worden voorgetrokken en er worden persoonlijke filmpjes gedeeld. De zestienjarige Summer is er helemaal klaar mee.
Als ze op een dag tijdens nablijven naast de populaire Nova komt te zitten, blijken ze het ondanks hun verschillen al snel over één ding eens te zijn: op het Corbeau moet het anders. En dus besluiten Summer en Nova een anonieme website op te richten waar leerlingen filmpjes in kunnen sturen over alles wat er misgaat op school.
Maar mag je, ook al doe je het om van je school een betere plek te maken, zomaar alles online zetten?

Auteur: Pamela Sharon
Auteur

Pamela Sharon is verzot op schrijven, jurkjes en chai latte. Bij meerdere schrijfwedstrijden viel ze in de prijzen. Ze debuteerde met het intrigerende en verrassende De geur van groen, waarmee ze tweede werd in de Moon YA Contest. Het werd genomineerd voor zowel de Jonge Jury als het Beste Boek voor Jongeren en verschijnt binnenkort in Duitsland in vertaling. Haar tweede YA-boek, Wie ik gisteren was, verscheen in 2021.

Edities & Details
Paperback: Woorden van glas - Pamela Sharon
ISBN: 9789048871025
Uitgave: Paperback
Status: Aangekondigd
Datum: 18-10-2023
Prijs: € 19,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Digitale download: Woorden van glas - Pamela Sharon
ISBN: 9789048871032
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 18-10-2023
Prijs: € 9,99
Omvang: 320 pagina's

Bestel

Audio download: Woorden van glas - Pamela Sharon
ISBN: 9789048871049
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 18-10-2023
Prijs: € 12,99
Speelduur: 480 minuten

Bestel

Voorlezer: Linda Verstraten NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: sociale media THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 14 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: LGBT THEMA: Kinderen / tieners: fictie: schoolverhalen BISAC: YOUNG ADULT FICTION / School & Education / General BISAC: YOUNG ADULT FICTION / Social Themes / Bullying BISAC: YOUNG ADULT FICTION / LGBT
Boeken
George Lester - Boy Queen
George Lester

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws