Zoeken
Davide Cali - Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want...

Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want...

Davide Cali

Welk smoesje gebruik jij vandaag?
Omschrijving

Hoeveel smoesjes kan jij bedenken om te verklaren waarom je je huiswerk niet hebt gemaakt? Wij kennen er wel een paar: gigantische hagedissen zijn de buurt binnengevallen. Elfjes hebben alle potloden verstopt. En er was ook nog dat ene probleem met die vleesetende planten... De smoesjes blijven maar komen, het ene nog absuder dan het andere.
De grappige smoesjes, die worden begeleid door heerlijke, gedetaileerde illustraties van Benjamin Chaud, zullen alle kinderen én hun ouders zonder twijfel aan het lachen maken.

Auteur: Davide Calì
Auteur

Davide Calì begon zijn carrière in 1994 als cartoonist voor het Italiaanse tijdschrift Linus. Hij begon in 2000 met het schrijven van kinderboeken en heeft inmiddels al meer dan 100 boeken gepubliceerd, waarvan hij de eerste vier zelf illustreerde. Hij ontving verschillende prijzen voor zijn werk. Vertalingen van zijn boeken verschenen in meer dan 30 landen. Davide is ook een gepassioneerd gitarist en lid van de band The Bacon Brothers.

Edities & Details
Digitale download: Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want... - Davide Cali
ISBN: 9789048868315
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 29-03-2023
Prijs: € 8,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Gebonden: Ik heb mijn huiswerk niet gemaakt, want... - Davide Cali
ISBN: 9789048868292
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 14-03-2023
Prijs: € 17,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Illustrator: Benjamin Chaud NUR: 274 - Prentenboeken (>6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: fictie: humor THEMA: Prentenboeken THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 5 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Humorous Stories

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws