Zoeken
Deborah Marcero - Uit een potje

Uit een potje

Deborah Marcero

Een prachtig nieuw prentenboek over Benjamin, een klein konijntje met grote gevoelens!
Omschrijving

Benjamin houdt er niet van om bang te zijn. En hij is liever ook niet verdrietig, boos of eenzaam. Maar hij heeft een hele goede oplossing! Hij stopt al deze gevoelens in potjes en verstopt ze, zodat ze hem niet meer lastig kunnen vallen. Als er iets vervelends in de klas gebeurt, besluit Benjamin om zijn enthousiasme ook maar weg te stoppen. En als zijn plezier heel snel wordt opgevolgd door teleurstelling, stopt hij deze twee ook maar meteen in potjes. Maar wat gebeurt er als zijn gevoelens niet langer in hun potjes opgesloten willen blijven?

Auteur: Deborah Marcero
Auteur

Deborah Marcero is auteur en illustrator. Ze werkt met materialen zoals inkt (zowel met kwast als pen), potlood, waterverf, gouache, kleurpotloden, houtskool en digitaal. Als ze niet aan het tekenen, schrijven, lezen of lesgeven is, vind je haar op haar fiets, in haar tuin, op de skipiste, in haar kajak of knuffelend met haar hond Bear.

Edities & Details
Gebonden: Uit een potje - Deborah Marcero
ISBN: 9789048864867
Uitgave: Gebonden
Status: Aangekondigd
Datum: 08-11-2022
Prijs: € 14,99
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Digitale download: Uit een potje - Deborah Marcero
ISBN: 9789048864874
Uitgave: Digitale download
Status: Aangekondigd
Datum: 08-11-2022
Prijs: € 8,49
Omvang: 40 pagina's

Bestel

Vertaler: Edward van de Vendel NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: natuur, dieren, de natuurlijke wereld THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen BISAC: JUVENILE FICTION / Nature & the Natural World / General (see also headings under Animals) BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws