Zoeken
Christian Borstlap - Is er leven op je neus?

Is er leven op je neus?

Christian Borstlap

Microben zijn superinteressant en dit prachtige prentenboek is ermee gevuld!
Omschrijving

Zonder microben zouden we niet kunnen leven. We zouden niet kunnen eten of ademen.
Dat is wat kinderen leren in dit kleurrijke prentenboek waarin heel veel leuke en grappige weetjes zijn opgenomen over microben.

Microben zijn overal! Op je neus, op je gezicht en op alles wat je aanraakt. Je kan ook diep onder de grond microben vinden, en andere soorten vinden het weer prettiger om in kokend water te leven. Ze zijn écht overal! Gelukkig doen ze heel veel fantastische dingen voor ons. Sterker nog: we zijn afhankelijk van microben, dus we mogen blij zijn dat ze er zijn!

Fragment

Auteur: Christian Borstlap
Auteur

Christian Borstlap is een Nederlandse illustrator, vormgever en artdirector. Hij is de oprichter van studio Part of a Bigger Plan en werkt o.a. voor Louis Vuitton, Vogue en De Bijenkorf. Ook maakte hij video-installaties die zijn tentoongesteld in het Louvre, The Metropolitan Museum of Art in New York en het Rijksmuseum. Voor Artis en Micropia bedacht hij succesvolle campagnes zoals 'Artis de Partis', 'Alles leeft' en 'Is er leven op je neus?'. Hieruit vloeiden twee prachtige prentenboeken voort die al in veel landen werden gepubliceerd, maar nu voor het eerst in Nederland verschijnen.

Edities & Details
Digitale download: Is er leven op je neus? - Christian Borstlap
ISBN: 9789048861378
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 27-07-2022
Prijs: € 4,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

Gebonden: Is er leven op je neus? - Christian Borstlap
ISBN: 9789048861361
Uitgave: Gebonden
Status: Beschikbaar
Datum: 14-07-2022
Prijs: € 19,99
Omvang: 56 pagina's

Bestel

NUR: 273 - Prentenboeken (<6 jaar) THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar THEMA: Kinderen / tieners: algemeen: wetenschap: het menselijk lichaam BISAC: JUVENILE NONFICTION / Concepts / Body BISAC: JUVENILE NONFICTION / Health & Daily Living / General

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws