Zoeken
Carry Slee - Timboektoe rules !

Timboektoe rules !

Carry Slee

Omschrijving

Na het grote succes van het barbecuefeest zijn Isa, Kars en hun vrienden druk bezig om het eilandje in de rivier bij camping Timboektoe om te bouwen tot Love eiland. Brian is er met zijn hoofd niet bij. Hij heeft ontdekt dat hij verliefd is op Jules. Is hij homo? Hoe kan hij zijn vriend nu nog onder ogen komen? Jules heeft niets in de gaten, want hij maakt zich zorgen over zijn vader die alcoholist is.
Intussen komt de toekomst van camping Timboektoe in gevaar. Een ander Nederlands gezin begint vlakbij een grotere camping met veel meer luxe. De dochters van de eigenaar bedenken een gemeen plan om Timboektoe te gronde te richten. Een van hen versiert Kars, om op die manier te kunnen infiltreren en geruchten over drugs te verspreiden. Hun plan lijkt te slagen. Lukt het de vriendengroep om Timboektoe te redden?
Dit is het derde deel in de succesvolle serie over Isa en Kars en hun camping Timboektoe. Opnieuw een boek vol verliefdheid, intriges, verdriet, avontuur en romantiek!

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Gebonden: Timboektoe rules ! - Carry Slee
ISBN: 9789049920593
Uitgave: Gebonden
Status: Niet op voorraad
Datum: 27-09-2005
Prijs: € 13,95
Omvang: 221 pagina's

Bestel

NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Emigration & Immigration BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Christian Frascella - Zeven kleine criminelen
Christian Frascella
Juultje van den Nieuwenhof - Disconnect
Juultje van den Nieuwenhof
Tessa Schram - Supernerd of topmodel?
Tessa Schram

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws