Zoeken
Maya Motayne - Nocturna - deel 1

Nocturna - deel 1

Maya Motayne

Deel 1
Omschrijving

Finn is een dief die haar gezicht met haar magie kan veranderen. Handig, maar daardoor kan ze zich bijna niet herinneren hoe ze er écht uitziet.
Alfie is een prins die nooit voorbestemd was om koning van San Cristobal te worden. Maar als zijn oudere broer wordt vermoord, verandert zijn lot voor altijd.
Finn en Alfie raken verwikkeld in een stormachtig avontuur wanneer ze samen per ongeluk een duister kwaad ontketenen. Een kwaad zo groots, dat het de wereld kan vernietigen. Finn en Alfie moeten alles op alles zetten om hun fout terug te draaien.

Auteur: Maya Motayne
Auteur

Maya Motayne besloot toen ze vier jaar was dat ze schrijfster wilde worden en is sindsdien niet meer gestopt met schrijven. Ze woont in New York, waar ze zich uit kan leven op haar passie - het aaien van honden - en heel veel tassen koopt, die altijd groot genoeg zijn om een boek in mee te nemen. Nocturna is haar debuut.

Edities & Details
Audio download: Nocturna - deel 1 - Maya Motayne
ISBN: 9789048863815
Uitgave: Audio download
Status: Aangekondigd
Datum: 20-08-2021
Prijs: € 2,99
Speelduur: 99 minuten

Bestel

Voorlezer: Lois van de Ven NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie: speculatieve, dystopische en utopische fictie THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar THEMA: Fantasy THEMA: Kinderen / tieners: fictie: fantasy BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic
Boeken
Jennifer Niven - Ademloos
Jennifer Niven
Cassandra Clare - Helderwitte macht
Cassandra Clare

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws