Zoeken
Carry Slee - 100% Timboektoe

100% Timboektoe

Carry Slee

Getipt door de Nederlandse Kinderjury
Omschrijving

De ochtend na het succesvolle discofeest komt Kars erachter dat er geld gestolen is. Het moet wel een bekende geweest zijn. Ze schrikken zich behoorlijk als Remco met een gloednieuwe camera aankomt. Kars beschuldigt hem van diefstal en de spanning hoog op. Als Isa's vriendje met een ander zoent, is voor Isa de vakantie echt verpest. Om hem terug te pakken probeert ze de knappe Kylian te versieren. Maar hij gaat er totaal niet op in. Wat zit erachter?

Fragment

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Audio download: 100% Timboektoe - Carry Slee
ISBN: 9789048860180
Uitgave: Audio download
Status: Beschikbaar
Datum: 23-12-2020
Prijs: € 9,99
Speelduur: 411 minuten

Bestel

Serie: Timboektoe Voorlezer: Job Romer NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family)
Boeken
Mohamed Sahli - Blijf van me af!
Mohamed Sahli
Annemarie  Bon - Niets meer te verliezen
Annemarie Bon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws