Zoeken
Carry Slee - Timboektoe rocks !

Timboektoe rocks !

Carry Slee

Omschrijving

Het is een jaar geleden dat de ouders van Kars en Isa een camping zijn begonnen in de Dordogne. Timboektoe is dankzij de hulp van alle vrienden inmiddels een populaire camping.
Zodra de zomervakantie aanbreekt, reist de vriendengroep meteen naar Frankrijk. Annabel en Justin kunnen niet wachten tot ze Kars en Isa weer zien. Het belooft een heerlijke zomer te worden. Maar al snel gebeurt er van alles. De vader van Jules kondigt aan dat hij wil verhuizen. Jules vindt het verschrikkelijk, helemaal omdat zijn hond niet mee kan. Een meisje van de camping wordt verliefd op Kars, en probeert hem en Annabel uit elkaar te drijven. Edgar krijgt verkering met de Franse Sophie, maar haar ex Alain laat dit niet op zich zitten en begint met zijn vrienden Edgar te bedreigen.
Op een nacht breekt er brand uit op het terrein van de camping. Is het een ongeluk of is het vuur aangestoken? En zijn alle inspanningen om van de camping een succes te maken, voor niets geweest?

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Digitale download: Timboektoe rocks ! - Carry Slee
ISBN: 9789049926335
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 06-07-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 165 pagina's

Bestel

Serie: Timboektoe NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / General (see also headings under Family)
Boeken
Carry Slee - Kapot
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws