Zoeken
Kristin Cashore - Bitterblauw

Bitterblauw

Kristin Cashore

Omschrijving

Wegsluipen was een vorm van bedrog. Hetzelfde gold voor vermommen. Vlak na middernacht, gekleed in een donkere broek en met Vos cape om, sloop de koningin haar woonvertrekken uit, en stapte een wereld binnen van verhalen en leugens.

Bitterblauw, koningin van Monsea, raakt in de ban van de wereld buiten de kasteelmuren. Overdag proberen haar raadsmannen het verleden angstvallig voor haar verborgen te houden, maar s nachts komt ze meer en meer te weten over de heerschappij van haar vader, koning Leck. Bitterblauw wist dat haar vader niet geliefd was, maar het begint haar te dagen dat haar koninkrijk vijfendertig jaar lang in handen is geweest van een krankzinnige. En dat ze, om de wonden te helen, dieper en dieper moet graven in de herinneringen die haar adviseurs zo wanhopig proberen te vergeten.

Edities & Details
Digitale download: Bitterblauw - Kristin Cashore
ISBN: 9789048813414
Uitgave: Digitale download
Status: Beschikbaar
Datum: 03-10-2012
Prijs: € 9,99
Omvang: 451 pagina's

Bestel

NUR: 285 - Fictie 15+ THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen THEMA: Leeftijdscategorie: vanaf 15 jaar BISAC: JUVENILE FICTION / Fantasy & Magic BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance
Boeken
Jennifer Niven - Ademloos
Jennifer Niven
Angie Thomas - De roos uit het beton
Angie Thomas
Pamela Sharon - Wie ik gisteren was
Pamela Sharon

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws