Zoeken
Carry Slee - Timboektoe compleet

Timboektoe compleet

Carry Slee

Omschrijving

De ouders van Isa en Kars hebben een camping in Frankrijk gekocht en daar balen Isa en Kars van. Ze willen hun vrienden helemaal niet verlaten. Op de camping, die ze uit protest Timboektoe noemen, proberen ze er toch iets van te maken. Ondanks de nodige tegenslagen lukt het hun van de camping een groot succes te maken. De vier Timboektoe-boeken verschijnen nu voor het eerst als superdikke bind-up. Jonge lezers kunnen heerlijk zwijmelen bij de verliefdheden en romantiek, of snel doorlezen bij de avonturen en intriges in dit meer dan 800 pagina's tellende boek.

Auteur: Carry Slee
Auteur

Carry Slee is de bekendste kinderboekenauteur van Nederland: hele generaties zijn met haar kinderboeken opgegroeid. Ze schreef ook meerdere boeken voor volwassenen, o.a. het succesvolle Moederkruid in 2001, dat genomineerd werd voor de NS Publieksprijs. Van haar werk werden meer dan vijf miljoen exemplaren verkocht en een aantal van haar boeken werd succesvol verfilmd.

Edities & Details
Paperback: Timboektoe compleet - Carry Slee
ISBN: 9789049926823
Uitgave: Paperback
Status: Niet op voorraad
Datum: 15-07-2014
Prijs: € 10,00
Omvang: 816 pagina's

Bestel

Paperback: Timboektoe compleet - Carry Slee
ISBN: 9789049926632
Uitgave: Paperback
Status: Niet beschikbaar
Datum: 19-06-2013
Prijs: € 15,00
Omvang: 816 pagina's

Bestel

Serie: Timboektoe NUR: 284 - Fictie 13 - 15 jaar THEMA: Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vrienden en vriendschappen THEMA: Kinderen / tieners: fictie: romantiek, liefde en relaties THEMA: Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie THEMA: Kinderen / tieners: fictie en waargebeurde verhalen BISAC: JUVENILE FICTION / Love & Romance BISAC: JUVENILE FICTION / Social Themes / Friendship
Boeken
Carry Slee - Fake!
Carry Slee
Annemarie Bon - Challenge
Annemarie Bon
Carry Slee - 100% Timboektoe
Carry Slee

Blijf op de hoogte

Volg onze sociale media voor het laatste nieuws